Lectură de un minut

24 Oct 2022 - Știri și Noutăți

15 ani de Douglas în România: compania a ajuns la 38 de magazine și continuă extinderea

Cristina Marin

Abonează-te pe  

DOUGLAS, platformă dedicată zonei de frumusețe și sănătate din Europa, sărbătorește 15 ani pe piața din România, de la lansarea din Târgu Mureș în 2007. De-a lungul acestei perioade, rețeaua de magazine DOUGLAS a ajuns la un număr de 38 de locații, în 21 de orașe din România. În 2016, compania a lansat și platforma online Douglas.ro, care beneficiază în prezent de o selecție de peste 25.000 de produse disponibile. 

Sursa foto: Douglas

În 2019, am inaugurat la Timișoara cel mai mare magazin de beauty luxury din țară, acesta acoperind aproximativ 600 metri pătrați, fiind localizat în Iulius Town. Chiar și cu restricțiile impuse de pandemie, în istoricul de 15 ani a DOUGLAS în România, magazinele fizice rămân și acum motorul activității noastre din țară - astfel, anul acesta, am deschis magazine în centre comerciale de proximitate, fiecare dintre aceste locații oferind peste 10.000 de produse și servicii premium.

Lavinia Ivas, Country Manager DOUGLAS România

În prezent, doritorii de produse cosmetice locale pot alege dintre 33 de branduri disponibile pe platformă, cu mai mult de 1.300 de referințe.

Compania și-a început activitatea cu o echipă de 3 persoane, acum numărul de angajați DOUGLAS din țară a ajuns la 350, peste 10% dintre colegi având mai mult de 10 ani vechime în companie. Acest număr este în creștere, pe măsură ce compania se dezvoltă și se extinde în continuare.

În perioada următoare, DOUGLAS continuă să dezvolte toate segmentele de business, listând în mod continuu brandurile cele mai dorite și cerute de consumatori.

DOUGLAS este o platformă premium europeană pentru frumusețe și sănătate și oferă aproape 300.000 de produse de frumusețe, sănătate și lifestyle în magazinele online, în programul de parteneriat și în aproximativ 1.900 de magazine. În anul fiscal 2020/21, DOUGLAS a generat vânzări de 3,1 miliarde de euro în domeniile parfumerie, cosmetice decorative, îngrijirea pielii și a părului, precum și suplimente nutritive, sănătate și accesorii.

Citeste si:
Douglas a dat stratul unui nou concept de frumusețe, Cabina SPA: cum funcționează aceasta și unde o găsim
Douglas a dat stratul unui nou concept de frumusețe, Cabina SPA: cum funcționează aceasta și unde o găsim

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  15 ani de Douglas în România: compania a ajuns la 38 de magazine și continuă extinderea