Lectură de 2 minute

04 Sep 2017 - Recomandări

Afla de cate tipuri sunt disponibile canapelele

Abonează-te pe  

Cine ar fi crezut ca sunt disponibile atat de multe canapele, in forme atat de variate? Noi nu, si punem pariu ca nici tu, asa ca am decis sa facem un scurt ghid pentru a-ti explica de cate feluri pot fi canapelele, ca sa poti alege ce iti place.

Magazinele cu mobila, fizice sau online, pun la dispozitia clientului produse in stiluri diferite pentru a acoperi mai multe optiuni. Atunci cand vine vorba despre canapea, devine evident ca daca ai mai multe optiuni, este mai greu sa faci o alegere care sa fie sigura. Asadar, ca iti usuram treaba, ne-am gandit sa iti facem un scurt ghid ca sa vezi de cate tipuri pot fi canapelele si numele in care sunt disponibile.

 • Canapea moderna modulara: are un design simplu - bratele, spatarul si picioarele sunt cu tapiterie. La nevoie se poate extinde si este formata din mai multe piese.
 • Canapeaua in stil englezesc: o recunosti dupa formele arcuite si designul clasic, cu spatele si manerele curbate, cu picioare din lemn sculptat. Poate costa foarte mult, daca este de calitate.
 • Canapea Tuxedo are forma rectangurla si este caracterizata de o forma geometrica de cutie cu muchii ascutite, bratele fiind de aceeasi inaltime cu a spatarului. Ofera suport integral, iar forma sa ii da numele de canapea tuxedo, foarte formala si disponibila in diverse culori cu aspect vintage, britanic.
 • Canapeaua frantuzeasca sau cocoasa de camila nu este deloc confortabila, desi se remarca prin eleganta ei. Are un spatar proeminent, ca o umflatura pe mijloc si dispune de diverse insertii lemnoase. Daca picioarele sunt mai inalte si subtiri, cotierele sunt la acelasi nivel.
 • Canapeaua Lawson este cea mai populara pentru ca se integreaza extrem de usor in orice incapere, mai ales in apartamentele mici. Are forma unei cutii, dispune de perne moi care separa fiecare loc, cotiere normale, picioare inalte si lasa senzatia de spatiu.
 • Canapeaua Knole este descrisa ca un model cu multe decoratiuni de la ciucuri, pana la snururi si este imbracata intr-un material pretentios si scump. Ceea ce nu o face tocmai accesibila ca pret.
 • Canapeaua Cabrioal are o forma curbata, caracterizata de rotunjirma spatarului, iar cotierele sunt mai mici, fara perne la spate.
 • Canapeaua Chesterfield imprumuta aceleasi trasaturi cu canapeaua englezeasza dar este imbraca in piele. Raman datele: spate si brate usor arcuite pentru un look rafinat, fara perne, picioare mici.
 • Canapea divan este ca un pat de zi, fara brat de sprijin sau cu spatar incomplet. Cele mai multe modele, extrem de versatile, au si lazi de depozitare.
 • Canapelele Bunkbed se transforma in pat supraetajat. Un model extrem de recent si foarte scump ca achizitie.
 • Canapea coltar este, asa cum ii spune si numele, o canapea care sta pe colt si poate fi sub forma de L, de U sau circulara, modulara sau extensibila, scandinava, de dormit, traditionala.

Oferte la canapele gasesti in catalogul Kika disponibil online.

Sursa foto pixabay.

Retail.ro /  Retail.ro /  Recomandări /  Afla de cate tipuri sunt disponibile canapelele