Lectură de 2 minute

21 Nov 2017 - Recomandări

Separatoare inedite pentru camera: cum sa imparti inteligent un spatiu

Abonează-te pe  

Indiferent ca abia ti-ai cumparat o casa sau ca vrei sa ai spatiul tau intr-un apartament deja cunoscut, separatoarele de camera pot fi solutii salvatoare pentru aceia dintre noi unde decizia de a opta pentru open space s-a dovedit una regretatbila.

Iti prezentam cateva idei pentru a face dintr-o camera doua spatii diferite.

Sunt diverse solutii puse la dispozitie pentru a separa doua zone.

De obicei, aceasta varianta se ia in considerare mai ales cand avem asa numitul open space, spatiu deschis, unde o camera a fost largita sau nici macar nu a existat optiunea asta de la inceput si livingul si diningul sunt una si aceeasi suprafata. Ai nevoie de cateva idei de amenajare in acest sens? Iti prezentam noi cateva sfaturi care speram sa te ajute.

  • Separatoare de camera: solutii practice, ieftine si extrem de utile. Pe langa faptul ca acestea servesc la ceea ce ai nevoie, adica iti separa doua camere, te poti folosi de elementele din interior ale rafturilor, ca sa depozitezi cutii cu diverse obiecte.
  • O biblioteca - cat mai simpla, cat mai moderna, compusa doar din rafturi. In principiu, utilittate si aspectul vor fi aceleasi, doar ca, pe langa faptul ca vei maximiza spatiul, vei adauga o anumita valoare acestei optiuni; cat ma inalta, cu atat mai bine.
  • Construieste un perete fals, din rigips. Da, va fi extrem de subtire. Da, se va auzi aproape totul. Dar macar vei castiga intimitatea de care vei avea nevoie si mirosul de la gatit nu va ajunge si in sufragerie.
  • Monteaza o usa. Poate cea mai la indemana solutie, pentru ca pana la urma vorbim despre o astfel de idee. Adica ingustezi spatiul, faci un perete solid si pui o usa. Nu-ti trebuie ceva solid, poti alege si o usa glisanta, daca ti se pare mai util.
  • O perdea: asta daca dispui de un apartament tip studio. Dar asta este doar o solutie care te ajuta sa separi zona de dormit. Te folosesti de niste galerii prinse in tavan si atarni niste draperii sau perdele estetice, dormind nestingherit. Nu ai nevoie de vreo anume indemanare.
  • Instaleaza un proiector de cinema. Bine, bine. Stim, costa si nu este chiar pentru oricine, dar credem ca stim ca nu faci asta decat daca esti un cinefil infocat.
  • Pune o canapea la marginea patului. Creeaza o iluzie faina, care te ajuta sa separi altfel zona de dormit, de zona din sufragerie.

Oferte la mobilier ai in catalogul kika disponibil online.

sursa foto pixabay

Retail.ro /  Retail.ro /  Recomandări /  Separatoare inedite pentru camera: cum sa imparti inteligent un spatiu