Lectură de un minut

24 Apr 2024 - Interviuri și Analize

Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Răzvan Ghenu, Digital Business Advisor Arggo Consulting, a prezentat câteva soluții și alternative pentru digitalizarea și îmbunătățirea activităților din agricultură. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Răzvan face parte dintr-o echipă de circa 100 de oameni, împărțită în trei birouri (sediul central și două sedii regionale), având o experiență de circa 20 de ani. Activând în segmentul digitalizării în agricultură, Ghenu precizează că atacurile cibernetice în industrie sunt din ce în ce mai frecvente.

„Inteligența artificială este cea care ne acaparează acum, însă vine cu niște riscuri. Ai foarte multe date disponibile, toată lumea are acces la ele, toată lumea ar vrea să le dețină, iar acesta este ciclul care generează întețirea atacurilor cibernetice”, a declarat Răzvan Ghenu, la Agricultura Viitorului.

Totodată, acesta a amintit de o aplicație pe care Arggo o folosește pentru agenții de vânzări din agricultură.

”Agenții de vânzări își automatizează procesul de creare și chestionare a clienților, generarea de contracte, politicile comerciale ș.a.m.d. dintr-o aplicație simplă și ușor de de utilizat. Pe un orice dispozitiv mobil, fie tabletă, fie telefon, au la dispoziție toate datele legate de orice vânzare pe care o o pot face. În plus, aceștia își pot verifica comisioanele pe care le-au obținut”, a mai spus Ghenu.

Nu în ultimul rând, acesta a indicat faptul că un astfel de proces de digitalizare este costisitor, iar companiile trebuie să se pregătească pentru astfel de inițiative.

Agricultura Viitorului este un eveniment organizat de Wall-Street.ro și Retail.ro, în parteneriat cu Arggo, Adama, Agreena, CEC Bank, PepsiCo și Lidl și sponsorizat de Agricover.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice