Lectură de un minut

13 Jun 2017 - Evenimente

Ziua Internationala a Donatorului de Sange - Mega Image demareaza o campanie de constientizare

Incepand cu data de 14 iunie, de Ziua Internationala a Donatorului de Sange, retailerul Mega Image da startul unei campanii sociale importante pentru a trage un semnal de alarma privind nevoia de sange.

Cauza demarata de companie va fi sustinuta printr-o campanie dedicata, care va reprezenta angajamentul retailerului de a contribui la cresterea procentului de donatori. Asta inseamna in primul rand actiuni concrete de sustinere si o comunicare constanta in magazine in cadrul comunitatilor.

Vassilis Stavrou, Director General Mega Image Romania a declarat: „Ne propunem sa aducem in prim plan cauza donarii de sange, sa vorbim despre aceasta nevoie clientilor nostri, colegilor nostri, comunitatilor locale. Ne asumam rolul de cetatean responsabil si bun comunicator, folosindu-ne de vocea noastra, dar si de dorinta de a fi alaturi de oameni, mai ales atunci cand au nevoie de noi. E important sa fim responsabili. E important sa ne implicam si sa facem schimbari in bine, impreuna. Azi, maine si in fiecare zi. Acesta este inceputul unui proiect de responsabilitate pe termen lung, pe care il vom derula cu angajament prin diverse actiuni si evenimente de donare de sange periodic.

Pe scurt, maine, 14 iunie, de Ziua Internationala a Donatorului de Sange, magazinele Mega Image (care nu au program non-stop) vor fi deschise cu o ora mai devreme pentru a facilita donarea de sange. In plus, toate persoanele implicate din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta si Ploiesti vor primi, la Centrul de donare, din partea Mega Image, un pachet cu produse alimentare pentru a-si reface rapid energia.

Citeste si:
Hancaș (Kaufland), Mihăilescu (Penny), Dănețiu (Auchan), Stoicescu (Ikea) și Teau (Mega Image), în Consiliul Director al AMRCR

Mega Image este fondat din 1995 si are o retea ce cuprinde la nivel national 547 de magazine sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Acesta face parte din Ahold Delhaize, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

 

Citeste si:
Programul magazinelor de Paște: cum vor funcționa retailerii Mega Image, Lidl, cora, Kaufland și Auchan
Retail.ro /  Evenimente /  Ziua Internationala a Donatorului de Sange - Mega Image demareaza o campanie de constientizare