Lectură de un minut

10 Sep 2019 - Evenimente

Vivre lanseaza campania “Legendary sale” cu reduceri de pana la 70% pentru toate categoriile de produse

Abonează-te pe  

Vivre.ro, principalul retailer online de mobilier si decoratiuni din Romania si Europa de Est, da startul reducerilor de toamna si pune la dispozitia impatimitilor de cumparaturi mii de produse reduse cu pana la 70%. Campania “Legendary Sale” va fi disponibila pe site incepand cu seara de luni, 9 septembrie, si va dura pana pe 12 septembrie, inclusiv.

Ofertele promotionale se aplica la mii de produse din toate categoriile prezente pe site:

  • mobilier
  • ustensile de bucatarie
  • corpuri de iluminat
  • accesorii de baie
  • covoare
  • textile pentru casa
  • decoratiuni.

Selectiile de produse care vor avea preturi reduse sunt alese din cele peste 5.000 de canapele si fotolii, 3.000 de lenjerii si cuverturi de pat, aproximativ 8.000 de covoare, 7.000 corpuri de iluminat, peste 20.000 decoratiuni de casa si gradina disponibile constant pe site.

Toamna aceasta dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu reduceri substantiale la o diversitate de piese de mobilier si decoratiuni disponibile online din care pot alege modelul potrivit stilului lor, la preturi avantajoase. Estimam ca in aceasta perioada vanzarile vor creste cu aproximativ 30%. In cele 4 zile de reduceri masive, preconizam ca peste 50% din comenzi vor fi din categoria de mobilier, in special canapele si scaune, 30% textile si covoare, iar 20% decoratiuni.”, a declarat Iulian Veghes, VP of Marketing Vivre.
Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia. Fondat in Romania in 2012, Vivre are o oferta permanenta de peste 100.000 de produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea, si un istoric de peste 3.5 milioane de comenzi livrate cu succes.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Vivre lanseaza campania “Legendary sale” cu reduceri de pana la 70% pentru toate categoriile de produse