Lectură de 2 minute

17 Mai 2019 - Evenimente

Ursus Breweries lanseaza B-LIFE Botanicals, o bautura racoritoare si o inovatie in categoria bauturilor fara alcool

Abonează-te pe  

Ursus Breweries isi extinde portofoliul prin lansarea unei bauturi racoritoare cu gust revigorant: B-LIFE Botanicals.

B-LIFE Botanicals este o bautura racoritoare, cu un gust revigorant, pe baza de suc de fructe, plante aromatice si bere fara alcool. Este o bautura creata fara graba, in care ingredientele aromatice din plante si fructe se adauga dupa perioada de maturare a berii fara alcool si se ajunge astfel la profilul final de gust al bauturii. Toate ingredientele folosite devin, in acest fel, parte integranta a unui gust complex, unic si armonios.

B-LIFE este disponibila in doua variante:
  • B-LIFE cu zmeura, lavanda si eucalipt
  • B-LIFE cu flori de soc, cimbru si lamaie. „
Traim intr-o lume agitata, mereu pe fuga si mult prea ocupata pentru a ne bucura de adevarata esenta a lucrurilor mici care ne aduc bucurie in viata. Pe langa a fi o bautura racoritoare cu un gust unic, credem ca B-LIFE te provoaca sa fii autentic fata de lucrurile care te fac diferit si care vorbesc despre tine. Astfel, B-LIFE Botanicals te indeamna sa iti (re)descoperi adevarata ta natura”, a declarat Ramona Ailincai, Head of Innovation la Ursus Breweries.
B-LIFE este relevant pentru acei consumatori care se bucura de un stil de viata activ, care cauta produse ce contin ingrediente si extracte naturale si prefera bauturi care sunt mai putin dulci. Este o bautura care se poate consuma in orice moment al zilei si in orice situatie, cum ar fi o pauza revigoranta si de (re)conectare cu natura.
Ambele variante ale produsului sunt disponibile din luna mai, in principal in retelele de comert modern si traditional.
Ursus Breweries este cel mai mare producator de bere din Romania. Marcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Meantime, Azuga Nepasteurizata, Stejar si marca de cidru Kingswood. P

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Ursus Breweries lanseaza B-LIFE Botanicals, o bautura racoritoare si o inovatie in categoria bauturilor fara alcool