Lectură de 3 minute

21 Mar 2019 - Evenimente

TOPSHOP TOPMAN deschide primul magazin din Romania in Bucuresti Mall

Abonează-te pe  

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in centrul comercial Bucuresti Mall din Capitala, marcand astfel inaugurarea unui concept unic de magazin, in premiera mondiala.

Mii de iubitori ai brandului britanic au vizitat deja, in primele zile, impresionantul spatiu comercial de peste 1.000 de metri patrati. Colectiie TOPSHOP de haine si accesorii din liniile Mainline, Boutique si Denim, cat si cele TOPMAN Mainline, Denim si Formal outwear au incantat vizitatorii.

Obiectivul TOPSHOP si TOPMAN este de a livra piese puternice si stil care alimenteaza creativitatea consumatorilor si mai ales increderea de sine. Suntem concentrati inspre oferirea unei experiente de shopping speciale si avem in plan sa gazduim constant activari deosebite, alese pentru a bucura si rasfata clientii. Mai mult decat atat, sprijinim accesul tinerei generatii la produsele noastre si oferim studentilor o reducere permanenta de 10%. Planul nostru de dezvoltare in Romania include deschiderea de magazine in toate orasele importante ale tarii, iar in curand vom anunta deschiderea celui de-al doilea spatiu comercial TOPSHOP TOPMAN, in cursul acestui an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Voici La Mode Group, detinatorul francizei in Romania, a oferit o multime de surprize clientilor TOPSHOP TOPMAN. Primele 100 de persoane care au intrat in magazin in ziua inaugurarii au primit vouchere in valoare de 150 lei, in timp ce toti cei care isi faceau o fotografie la cabina telefonica tipic londoneza din afara centrului comercial si postau poza pe Instagram primeau un discount de 25% la prima achizitie. Pe langa toate acestea, 1000 de taloane razuibile au fost oferite in weekend vizitatorilor Bucuresti Mall Vitan cu premii de pana la 450 lei si discounturi intre 10% si 25%.
TOPSHOP TOPMAN Bucuresti Mall Vitan ofera o experienta de shopping unica, prin instalatii pop-up, spatii de relaxare si prezentari inedite pentru clienti. In acest weekend si in urmatoarele, atmosfera va fi completata de sesiuni LIVE de muzica, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului.
Brandurile britanice apreciate in intreaga lume au avut pare de un eveniment VIP de lansare la care au venit peste 300 de invitati. Magazinul a putut fi vazut de public prin intermediul a mii de postari in social media in seara evenimentului.
  • Topshop este un retailer care conecteaza oamenii cu tot ce inseamna avangarda in materie de fashion, stil si cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colectiile mainline si cele de accesorii, sunt lansate saptamanal; de asemenea, brandul propune o colectie denim extrem de versatila, colectie care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde. Se ofera gratuit serviciul premium de Personal Shopping si Styling doar intr-o selectie de magazine din cele 604, parteneri digitali si francize prezente in peste 35 de tari.
  • Brandul britanic Topman a reusit sa puna moda masculina pe harta internationala a fashion-ului si a devenit o autoritate in domeniul stilului. De la modelele iconice la liniile clasice, Topman si-a castigat renumele printr-o abordare dinamica si irezistibila, o dorinta de a produce moda masculina cu adevarat aspirationala.
  • Infiintat in 1960, in Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener in franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. In 2017 a intrat pe piata din Romania prin preluarea M&S. Astazi, detine 35 de magazine in Cipru si Romania, incluzand Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans si Cafe La Mode.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  TOPSHOP TOPMAN deschide primul magazin din Romania in Bucuresti Mall