Lectură de 2 minute

08 Feb 2017 - Evenimente

Flanco sustine tinerii artisti prin proiectul Poarta catre Arta

Abonează-te pe  

Proiectul inedit Flanco, Poarta catre Arta, continua cu expozitia Cristinei Barsony. Acesta are drept scop sustinerea tinerilor pictori, ilustratori si graficieni din Romania.

Antonela Ciucasu, Director Marketing Flanco Retail a declarat: “Februarie este luna internationala a iubirii, asa ca ne-am dorit sa cream si in concept store-ul nostru din Baneasa o atmosfera calda (...) Ilustratiile delicate, finisate cu grija si atentie de Cristina Barsony, ni s-au parut ideale pentru a-i incanta si, totodata, inspira pe vizitatorii nostri, intr-o perioada a anului in care romantismul ar trebui sa se reinventeze. Ne bucuram ca putem pune la dispozitia artistilor romani un spatiu alternativ in care sa isi expuna lucrarile, pentru a le aduce mai aproape de publicul iubitor de frumos”.

flanco expozitie cristina barsony

Cristina Barsony este din Cluj-Napoca si lucreaza in acuarela, inspirata de povestile din copilarie si cu pasiune pentru alb. Pe langa cele patru carti pentru copii ilustrate pana acum, Cristina colaboreaza cu mai multe publicatii, decoreaza ferestre de librarii, picteaza pereti si mobilier din ceainarii, dar si logo-uri si materiale pentru branduri romanesti.

Pe langa printurile expuse in magazin, 20 la numar, vizitatorii vor putea admira si lucrari prezentate in cartile pentru copii ilustrate de Cristina - atat in mediul online, cat si in publicatiile tiparite. Cumparatorii care doresc sa aduca un suflu nou in propria locuinta, cu un print de arta, ori sa ofere un cadou deosebit persoanei iubite pot comanda printuri ale lucrarilor, in editie limitata, direct din magazinul Flanco Baneasa.

Fiecare compozitie artistica expusa va fi insotita de un QR Code care face trimitere la website-ul galeriei Colorhood, partenerul Flanco in acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.

Lansat pe 15 decembrie, proiectul Poarta catre Arta a debutat cu o expozitie a binecunoscutului artist ilustrator Vali Petridean. Editia de februarie va fi deschisa pana la finalul lunii, urmand ca in urmatoarele luni proiectul sa contine cu vernisaje ale altor ilustratori si pictori.

Flanco este un retailer romanesc de produse IT&C, electrocasnice si electronice, avand deschise 120 de magazine, distribuite in 74 de orase din tara.

Citeste si:
Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium în România și a evenimentelor exclusive
Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium în România și a evenimentelor exclusive

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Flanco sustine tinerii artisti prin proiectul Poarta catre Arta