Lectură de un minut

26 Apr 2018 - Evenimente

O noua linie de cutite si accesorii marca chef Foa, lansata de Kafuland

Retailerul Kaufland Romania lanseaza o noua linie de cutite si accesorii care poarta semnatura lui Chef Foa. Bucatarul este cunoscut mai ales datorita programului TV Masterchef, dar si preparatelor sale culinare delicioase.

Colectia Chef Foa by Kaufland are in portofoliu 8 cutite si 4 accesorii (tocator de bambus, suport de cutite din bambus, foarfeca de bucatarie, pila pentru ascutit).

Linia de cutite este formata din:

  • cutit de paine
  • cutitul bucatarului, Santoku
  • 2 cutite de legume
  • un cutit universal
  • cutit pentru feliat
  • un satar 

Pentru lansarea gamei de articole „signed by Chef FOA” Kaufland Romania are o campanie, clientii putand colecta punctele bonus in perioada 25 aprilie-05 iunie 2018 si pot beneficia de 50% reducere la produse pana la data de 19 iunie.

Chef Foa a declarat: „Am folosit doua ingrediente cheie: precizia germana care defineste reteaua Kaufland si spiritul latin care ma provoaca in bucatarie. Pornind de aici, am creat noua gama de cutite si accesorii Chef Foa by Kaufland. Le-am creat pe toate cu grija, cu atentie la detalii si cu un singur scop: sa gatiti ca niste zei.”

Citeste si:
Kaufland România continuă programul „În stare de bine” și oferă finanțare de peste 450.000 euro pentru proiectele organizațiilor neguvernamentale

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.kaufland.ro.

Retail.ro /  Evenimente /  O noua linie de cutite si accesorii marca chef Foa, lansata de Kafuland