Lectură de un minut

14 Jan 2019 - Evenimente

Noul director de operatiuni al Carrefour Romania este Catalin Samara

Abonează-te pe  

Catalin Dumitru Samara, manager cu peste 18 ani de experienta in retail&FMCG, a devenit luna aceasta Director de Operatiuni Hypermarketuri, Supermarketuri, Proximitate si Supeco in cadrul Carrefour Romania, noteaza Magazinul Progresiv.

 

Conform experientei sale, Catalin Samara a ocupat pozitia de Marketing Officer, Chief digital, e-commerce, IT, clients services&omnichannel organisation Carrefour Romania. Samara si-a dedicat ultimii 18 ani industriei de retail & FMCG, construindu-si aproape intreaga cariera in cadrul retailerului francez Carrefour.

A fost pe rand manager de departament, director stagiar de magazin, director de achizitii electronice si electrocasnice, director operational si membru in cadrul comitetului executiv. In acelasi timp, Catalin Samara detine functia de Business Administrator pentru Bringo, aplicatia IT prin intermediul careia produsele diferitelor magazine pot fi comandate si primite de cumparatori direct acasa, in 90 de minute.
La nivel national, Carrefour are 320 de magazine pe formatele de hypermarket, supermarket si proximitate, dar si 9 magazine sub brandul Supeco.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Noul director de operatiuni al Carrefour Romania este Catalin Samara