Lectură de un minut

07 Aug 2019 - Evenimente

Miniprix lanseaza o aplicatie pentru donatii

Retailerul roman de moda, Miniprix, a lansat prima aplicatie de smart donation. Astfel, cei care vor sa doneze haine si incaltaminte vor instala aplicatia Seva, noteaza wall-street.ro.

Aplicatia Miniprix se numeste Seva si conecteaza donatori, curieri, institutii de asistenta sociala si beneficiari. La inceput se va utiliza de 100 de utilizatori selectati, iar din toamna va putea fi accesata de cat mai multi oameni.

Unul dintre primii donatori care participa la aceasta lansare este Ambasada Marii Britanii la Bucuresti care va livra un numar semnificativ de donatii.

Proiectul, dezvoltat impreuna cu SupplyBlockchain si in parteneriat cu Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, a aparut in contextul in care industria modei produce mai multe haine decat se consuma, iar oamenii cumpara adesea mai mult decat poarta.

Momentan, donatiile pot fi facute doar pe baza unei comenzi pe Miniprix.ro, deoarece pot fi preluate de curierii care livreaza comanda. In viitor, Seva isi propune sa devina un serviciu independent si sa contribuie la cat mai multe donatii nationale si internationale.

Citeste si:
Producătorul Floriol și Unisol donează echipamente medicale în lupta contra Covid-19

sursa foto AICI 

 

 

Citeste si:
Sondaj World Vision România: Hainele vechi ale românilor, între reciclare, donații caritabile și bomba ecologică a gropilor de gunoi

 

Retail.ro /  Evenimente /  Miniprix lanseaza o aplicatie pentru donatii