Lectură de 2 minute

27 Sep 2019 - Evenimente

Media Galaxy organizeaza evenimentul de lansare FIFA20 in Romania, cu premii si surprize

Abonează-te pe  

In unitatea MEDIA GALAXY Vitan din Bucuresti Mall se organizeaza astazi, 27 septembrie, incepand cu ora 17, evenimentul de lansare FIFA 20 in Romania, cei interesati putand sa incerce jocul pe console alaturi de campionul mondial de FIFA, Ovidiu (Ovvy) Patrascu si de fotbalistul Florinel Coman.

Intre orele 18:00 si 18:30, Ovvy Patrascu si Florinel Coman vor participa la un joc demo, vor acorda autografe si vor face poze cu fanii prezenti la evenimentul din magazinul MEDIA GALAXY Vitan din Bucuresti Mall situat la etajul 3.

Incepand cu ora 17:00, 32 de clienti se pot inscrie in magazin la un turneu de FIFA 20 care se va desfasura intre orele 18:30 si 20:30.

  • In cadrul concursului castigatorii vor putea pleca acasa cu un laptop de gaming MSI GF63 8CSC, casti de gaming wireless ASTRO A20 si tastatura mecanica Logitech G613, dar si un controller Razer Raiju Tournament Edition.
  • Cei clasati pe locurile urmatoare vor fi si ei premiati cu console PS4 Pro de 1 TB, plus accesorii (controller si casti de gaming), un sistem audio Trust, casti de gaming Trust si mouseuri de gaming Trust GXT, tastaturi de gaming wireless mecanice si casti de gaming HyperX Cloud Stinger Core. Premierea castigatorilor se va face in jurul orei 21:00.

Intregul eveniment va putea fi urmarit live pe canalul de YouTube MEDIA GALAXY.

FIFA 20, lansata in cadrul evenimentului organizat de MEDIA GALAXY Vitan, aduce o serie de noutati pentru fani, printre care includerea echipelor din Liga 1 si modul VOLTA. Clientii care achizitioneaza jocul sau pachetele console PS4+FIFA 20 in timpul evenimentului de lansare au sanse sa plece acasa si cu premii oferite de MEDIA GALAXY si partenerii sai.

Ca pionieri ai invoatiei in piata de electro-IT din Romania, dorim sa marcam evenimentul FIFA 20 care aduce fanilor o adevarata experienta de campion pe teren prin includerea Ligii 1 cu un eveniment memorabil in care clientii MEDIA GALAXY sa se poata bucura de jocul in sine, de spectacolul adus de confruntarea dintre campionul mondial de FIFA Ovvy Patrascu si unul dintre cei mai in forma fotbalisti romani ai momentului, Florinel Coman si de o tombola cu numeroase premii din lumea gamingului: casti gaming Trust CXT 322C, kituri de tastatura si mous Trust Evo Silent Wireless, controller Logitech F310, casti Gaming Astro A10, tastraturi gaming Logitech Prodigy G213, controller wirless Microsoft Xbox One, casti gaming Razer Kraken X pentru console, controller Dual Shock 4 V2 casti gaiming wireless ASTRO A20 sau Hyper X Clould Stinger Core sau Cloud pentru PS4. ”, a precizat Carmen Capitanescu, Marketing Manager Altex & Media Galaxy.

Clientii care doresc sa castige unul dintre premiile anuntate trebuie sa inscrie datele bonului de achizitie al jocului sau al pachetelor consola PS4+FIFA 20 in urna din magazin si sa fie de fata cand se anunta bonurile castigatoare.

FIFA 20 este disponibil la vanzare in versiunle Standard si Champions pentru platformele PS4, Xbox One, PC si Nintendo Switch, in reteaua de magazine MEDIA GALAXY si ALTEX si pe site-rile mediagalaxy.ro si altex.ro.

Citeste si:
Designerii români, din nou în mall Vitan: ce articole de fashion găsim în centrul comercial
Designerii români, din nou în mall Vitan: ce articole de fashion găsim în centrul comercial

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Media Galaxy organizeaza evenimentul de lansare FIFA20 in Romania, cu premii si surprize