Lectură de 2 minute

08 Nov 2019 - Evenimente

La Kika, reducerile de Black Friday ajung pana la 55%

Abonează-te pe  

Peste 400 de produse vor avea preturi reduse, in perioada 15 noiembrie - 1 decembrie. In kika Militari si Pallady, produsele vor putea fi comandate la pretul promotional si dupa epuizarea stocului local.

kika, unul dintre cei mari cunoscuti retaileri de mobila si decoratiuni, anunta reduceri de Black Friday de pana la 55% la peste 400 de articole, in magazinele din Bucuresti Militari si Pallady, o parte din produsele selectionate fiind disponibile si online.

Ofertele de Black Friday la kika sunt valabile in perioada 15 noiembrie - 1 decembrie si sunt disponibile atat la articole de mobilier, cat si la corpuri de iluminat, decoratiuni, perdele si metraje.

Cei care isi doresc un obiect aflat in promotia Black Friday, dar nu mai este disponibil in depozitul local, il pot achizitiona la pret redus, pana la data de 1 decembrie, produsul urmand sa fie livrat din depozitele externe.
Printre produsele care vor avea preturi reduse de Black Friday se numara:
  • canapeaua „Greta”, diponibila in doua variante de culoare - pret Black Friday 599 lei, reducere 40%
  • coltarul „Smile”, patru variante de culoare, cu functie pat si lada - pret Black Friday 1.599 lei, reducere 50%
  • fotoliul „Scotty”, disponibil in sapte variante de culoare - pret Black Friday 499 lei, reducere 28%
In oferta kika de Black Friday am inclus produse din toate categoriile de mobilier si decoratiuni, astfel incat cei care vor sa isi reamenajeze casa sa gaseasca ceva pe placul lor, la un pret atractiv. Suntem incantati sa oferim romanilor poate cea mai variata gama de produse de mobilier si decoratiuni de pe piata. Avem peste 100 de modele de canapele si coltare expuse in magazine, de la cele clasice cu spatii de depozitare sau extensibile, la canapele si coltare cu sisteme audio incorporate si sisteme de incarcare wireless pentru telefonul mobil. In plus, cei care doresc au posibilitatea sa le personalizeze, alegand dintr-o gama larga de culori si materiale, pot sa modifice dimensiunile sau sa adauge tetiere sau cotiere reglabile”, declara Ruxandra Apostolica, Marketing Manager kika Romania.
In plus, si anul acesta, cei care doresc vor putea achizitiona produsele preferate in rate, sistem asigurat de kika prin partenerii sai. In perioada Black Friday, clientii kika vor putea opta pentru plata in 18 rate a produselor cumparate.
Cu o istorie de 10 ani pe piata din Romania, kika este unul dintre cei mari cunoscuti retaileri de mobila si decoratiuni, prezent in piata locala prin doua magazine in Bucuresti, kika Militari si kika Pallady, precum si un magazin online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  La Kika, reducerile de Black Friday ajung pana la 55%