Lectură de 2 minute

22 Dec 2017 - Evenimente

kika deschide al doilea magazin in Capitala

Abonează-te pe  

kika, unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti retaileri de mobila si decoratiuni din Austria, va deschide pe 27 decembrie al doilea magazin din Bucuresti, situat in zona comerciala din Theodor Pallady.

Printre surprizele planificate de organizatori in ziua deschiderii se numara:

  • vouchere in valoare de 50 RON pentru primii 100 de vizitatori
  • sesiuni de live cooking
  • concursuri cu premii
  • activitati dedicate copiilor

Lucrarile pentru noul magazin au presupus reconditionarea si amenajarea spatiului achizitionat. Acestea au fost incepute in luna septembrie a acestui an, investitia depasind 14 milioane de euro. Suprafata totala este de 12.000 de metri patrati si dispune de o parcare de 320 de locuri, inclusiv zona dedicata bicicletelor. Inaugurarea noului magazin kika Pallady vine la 9 ani de la intrarea retailerului austriac pe piata din Romania, odata cu primul sau magazin din zona Militari.

Sortimentul diversificat de produse pentru toate gusturile ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decoratiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse in magazin si zeci de modele de canapele si coltare ce au optiunea de personalizare a culorii sau texturii in functie de propriul stil.

Programul magazinului kika Pallady este de luni pana sambata, in intervalul 10:00-21:00, si duminica, 10:00-20:00, acelasi ca si al magazinului kika Militari. Printre serviciile puse la dispozitie se numara kika Bus adica se poate inchiria o masina pe care o pot conduce chiar ei pentru a transporta acasa mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu oferit, dar si serviciile de cusut perdele si metraje, montat galerii, iar retailerul ofera inclusiv posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasa, odata cu livrarea produselor achizitionate de client

Tot pe 27 decembrie, in incinta magazinului kika din Pallady, va deschide si Extreme Digital primul sau showroom din Romania.

Pana in prezent compania a fost activa in Romania doar ca retailer online de produse electronice si electrocasnice. Lansarea showroomului Extreme Digital aduce cu sine un dublu beneficiu pentru clientii kika, acestia avand astfel ocazia ca pe langa achizitionarea de mobilier nou, sa poata comanda cele mai potrivite electrocasnice si electronice, din aceeasi locatie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  kika deschide al doilea magazin in Capitala