Lectură de un minut

28 Oct 2019 - Evenimente

KiK a ajuns in Bacau unde a deschis primul magazin

Abonează-te pe  

KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa a mai deschis in magazin in tara, de data asta in Bacau. 

 

Noul magazin KiK din Romania a fost inaugurat in Bacau, pe strada Narciselor 17 A.

Acesta este cel de-al 28-lea magazin KiK la nivel national si a fost inaugurat oficial vineri, 18 octombrie, de la ora 09.00, eveniment marcat de promotii si premii speciale. Clientii au fost intampinati de atmosfera energica specifica KiK, cu muzica, baloane, faimoasa mascota KiK si multe premii instant la ruleta, scrie Observator de Bacau.

In oferta magazinului KiK cumparatorii pot gasi produse de cea mai buna calitate germana din noua colectie de toamna: imbracaminte pentru adulti si copii, produse pentru elevi, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, decoratiuni pentru casa si diverse articole din categoria home&deco.
Retailerul si-a propus pentru ultimul trimestru al 2019 sa continue expansiunea pe piata romaneasca si sa ajunga la 40 de magazine in intreaga tara. Orasele in care discounterul a ajuns deja sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita (2 magazine), Craiova, Ramnicu Valcea, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Orastie, Drobeta Turnu Severin, Deva, Ludusa,Targu Mures si acum Bacau etc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  KiK a ajuns in Bacau unde a deschis primul magazin