Lectură de un minut

08 Jun 2017 - Evenimente

Kaufland a deschis in Sovata primul hipermarket dintr-un cort

Abonează-te pe  

Kaufland Romania a inaugurat in statiunea balneoclimaterica Sovata, din judetul Mures, primul magazin amenajat intr-un cort. Acesta va sta deschis pana pe 17 septembrie 2017, pe toata perioada verii.

 

Unitatea are o suprafata de vanzare de 1.350 metri patrati si este situat pe strada Primaverii. Locatia dispune de 92 de locuri de parcare si are 15 rastele pentru biciclete. Programul de lucru este de luni pana sambata, intre orele 8:00 - 21:00 si duminica intre 8:00 - 18:00.

In plus, noua unitate dispune de un punct Grill pentru ca vizitatorii sa poata lua o gustare.

Printre produsele asezate pe raftele raioanelor se vor gasi fructe, legume, dulciuri, produse de drogherie si de brutarie, dar si nealimentare.

Valer Hancas, manager corporate affairs & comunicare Kaufland Romania a declarat: „Misiunea noastra este sa fim mai aproape de clienti, iar ideea hipermarketului estival tip cort este un concept nou, modern si foarte dinamic, ce ne permite sa facem mai accesibile produsele de calitate la preturi reduse. Am ales Sovata pentru ca este un important punct turistic, este primul magazin din acest oras."

Compania a anuntat ca planurile pentru 2017 includ inaugurarea a cel putin sase hipermarketuri.

Sursa foto: facebook.com Kaufland

Citeste si:
Tranzacție uriașă în retail: Carrefour preia operațiunile Cora din România
Tranzacție uriașă în retail: Carrefour preia operațiunile Cora din România

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Kaufland a deschis in Sovata primul hipermarket dintr-un cort