Lectură de 2 minute

29 Jun 2017 - Evenimente

JYSK Romania face donatii in valoare de 1 milion de lei pentru mobilier organizatiei Hope and Homes for Children

Abonează-te pe  

Retailerul JYSK Romania anunta ca a semnat un contract pe trei ani cu Fundatia Hope and Homes for Children Romania. In baza acestui contract, cu valoare totala de 1 milion de lei, compania va dota cu mobilier, saltele, perne si accesorii casele de tip familial pe care asociatia le va deschide in urmatorii ani.

Prima etapa a acestei colaborari presupune dotarea cu mobilier si decoratiuni JYSK, pana la finalul anului, a sase case din judetele Iasi si Bistrita-Nasaud. Aceste locuinte de tip familial vor fi ocupate de 72 de copii si tineri cu varsta intre 3-26 ani. De aceste beneficii se vor bucura pe durata desfasurarii intregii perioade de functionare aproximativ 350 de copii.

Sprijinul JYSK va fi directionat, in urmatorii ani, catre alte case ce sunt programate pentru inaugurarea Hope and Homes for Children, precum si catre beneficiarii programului de prevenire a separarii copilului de familie.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania a declarat: “Ne bucuram ca, odata cu demararea acestui parteneriat, vom putea imbunatati viata copiilor care au mare nevoie de un mediu linistit, stabil, placut si confortabil. Alaturi de Hope and Homes for Children vom ajuta la transformarea locului in care acesti copii traiesc zi de zi intr-un spatiu in care sa se simta acasa. Este ceea ce stim noi sa facem, prin intermediul produselor noastre, reprezentate de mobilier si accesorii pentru casa. Credem ca, pentru a creste si a se dezvolta, pentru a avea o sansa la o viata decenta, copiii trebuie mai intai sa aiba un loc in care sa stie ca sunt in siguranta si pe care sa il poata numi acasa.”

Prin incheierea acestui acord, JYSK devine unul dintre partenerii strategici ai fundatiei Hope and Homes for Children si una dintre companiile care pun umarul la imbunatatirea vietii celor mai vulnerabili dintre copiii Romaniei. Cu ajutorul lor, copiii care vor parasi institutiile vor avea acces la conditii decente de viata, intr-un mediu cat mai apropiat de cel familial. Le multumesc oamenilor minunati de la JYSK si ma bucur sa ii primim in marea familie Hope and Homes for Children”, a completat Dragos Bucurenci, director de dezvoltare al Fundatiei Hope and Homes for Children.

Planurile de viitor ale companiei JYSK Romania inseamna mai multe parteneriate si actiuni CSR, prin intermediul carora se vizeaza o implicare mai mare in comunitate, prin sprijinirea de proiecte care fac viata oamenilor mai buna.

JYSK Romania este parte din trustul scandinav JYSK Nordic. Infiintat in 1979, grupul a iesit dincolo de granitele tarii dupa cinci ani. Extinderea in Romania a inceput in 2007 odata cu magazinul din Oradea. In prezent numara 43 de magazine: Hope and Homes for Children este prezentain tara din 1998, inchizand 53 de orfelinate pentru trecerea copiilor de la regimul specific institutiilor-mamut, la unul care face dintr-un sistem bazat pe conceptul familial, mai apropiat de normal. 4985 de copii au primit suport, organizati acitivad totodata si la prevenirea separarii copilului de familie prin scaderea riscului de abandon.

Citeste si:
JYSK deschide primele magazine din Turcia
JYSK deschide primele magazine din Turcia

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  JYSK Romania face donatii in valoare de 1 milion de lei pentru mobilier organizatiei Hope and Homes for Children