Lectură de un minut

25 Mai 2018 - Evenimente

JYSK dubleaza sprijinul acordat Comitetului National Paralimpic Roman

Abonează-te pe  

Principalul sponsor al sportivilor paralimpici romani, JYSK, a semnat un nou contract cu Comitetul National Paralimpic Roman prin care dubleaza valoarea sponsorizarii acordate sportivilor cu dizabilitati. Astfel, in 2018, compania va sponsoriza sportivii paralimpici cu suma de 400.000 de lei.

Suma va fi folosita pentru a oferi sportivilor paralimpici conditii mai bune de antrenament, echipamente mai performante si posibilitatea de a participa la competitii internationale de amploare.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “Pe parcursul ultimului an am avut ocazia sa intalnim oameni care merita toate laudele, sportivi cu dizabilitati care au renuntat la scuze pentru a face ceea ce le place, pentru a practica un sport. Acesti oameni sunt adevarate exemple de putere si vointa, care ne arata tuturor ca, daca vrei ceva cu adevarat, iti poti realiza visul. Printre sportivii care ne-au impresionat prin rezultatele lor, dar si prin pasiunea pe care o pun in sport, se numara Alex Bologa, care a obtinut titlul de Campion European la Judo pentru nevazatori, Mihaita Papara, reprezentatul Romaniei la Jocurile Paralimpice de Iarna in proba de Snowboard si, bineinteles, cei trei sportivi care au devenit ambasadorii campaniei #NICIOSCUZA: Arian, pe care am avut si ocazia sa il vad la antrenamente, Ghiorghi si Gabriela. Sportivii cu dizabilitati au insa nevoie de sustinere, au nevoie de echipament si de locuri in care sa se poata antrena, de aceea am decis sa ne implicam mai mult in acest an. Speram ca sprijinul nostru sa ii ajute sa obtina performante bune si sa creasca vizibilitatea sportului paralimpic in Romania“.

La inceputul anului 2018, JYSK si Comitetul Paralimpic Roman au demarat campania de responsabilitate sociala #NICIOSCUZA, care si-a propus sa promoveze un stil de viata activ si sa ii convinga pe oameni sa renunte la scuze si sa practice un sport.

Aceasta va continua si anul acesta, datorita sportivilor paralimpici si datorita implicarii angajatilor companiei JYSK, care au inteles importanta sportului si participa acum la numeroase competitii sportive – crosuri, maratoane, triatlonuri si sporturi de echipa.

jysk romania comitetul paralimpic roman

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  JYSK dubleaza sprijinul acordat Comitetului National Paralimpic Roman