Lectură de 3 minute

10 Apr 2019 - Evenimente

INTERSPORT lanseaza manifestul #WOMANISM

Abonează-te pe  

Prin campania #WOMANISM, retailerul INTERSPORT isi doreste sa evidentieze femeile campioane in cursa vietii. La conferinta de presa sustinuta la Sensio Living, s-a prezentat invitatilor noua filozofie, #WOMANISM by INTERSPORT, prin care se apropie de femeia moderna – „gimnasta” vietii de zi cu zi - si dezvolta noi abordari pentru a o inspira in toate rolurile acesteia.

Obiectivul INTERSPORT este ca #WOMANISM sa fie punctul de referinta al fiecarei femei, cu ajutorul caruia sa redevina stapana propriei vieti si sa cucereasca tot ce ii apartine, de drept. Cei 6 piloni principali, care stau la baza conceptului campaniei INTERSPORT #WOMANISM, sunt reflectati de 6 tipologii de femei, cu povestile lor personale.

Volumul de munca al femeilor si provocarile aferente cresc direct proportional cu rolurile din ce in ce mai diverse pe care acestea trebuie sa le adopte! INTERSPORT crede in puterea remarcabila a fiecarei femei, de aceea lanseaza platforma digitala, womanism.intersport.ro. Prin aceasta campanie, INTERSPORT sta alaturi de ele si le incurajeaza la fiecare pas pentru a recastiga incredere in propriile forte si abilitati, pentru a fi libere sa-si defineasca corpul, stilul, alegerile, timpul, sanatatea, increderea in sine si, in cele din urma, intreaga viata.

INTERSPORT traduce conceptul si sensul filozofiei sale prin identificarea a 6 piloni diferiti care reprezinta principalele domenii pe care femeile le domina. Pentru fiecare categorie a fost aleasa o personalitate distincta care sa reprezinte trasaturile definitorii ale domeniului, a carei poveste unica este detaliata aici.

  • Own Your Health (Ai grija de tine): Adela Popescu vorbeste despre cat este de important sa ai langa tine oamenii potriviti, care sa stie exact ce buton sa apese pentru a te ajuta sa iti redobandesti sanatatea fizica si mentala;
  • Own Your Confidence (Ai incredere in tine): Dana Rogoz scoate in evidenta importanta sustinerii femeilor de catre femei si o prezinta pe cea care o inspira pe ea sa ia atitudine;
  • Own Your Time (Acorda-ti timp): Anca Sina Serea vorbeste despre cat de multa disciplina este nevoie pentru a iesi castigatoare in cursa cu timpul si admite ca este normal sa te opresti si sa iti dedici timp si pentru tine in mijlocul tuturor activitatilor pe care trebuie sa le faci pentru ceilalti;
  • Own Your Choices (Asuma-ti alegerile): Deea Codrea descrie modul in care alegerile dificile, dar inspirate, au ajutat-o sa ajunga unde este acum: si-a asumat riscuri si a invatat sa isi asculte instinctul, nu parerile celorlalti
  • Own Your Style (Asuma-ti stilul): Anca Ciota vorbeste despre cat este de important sa te simti bine in propriul corp. A realizat ca odata ce te accepti pe tine, cea din oglinda, atunci orice porti va arata bine.
  • Own Your Body (Asuma-ti corpul): Larisa Iordache, gimnasta cu rezultate extraordinare isi spune povestea si demonstreaza ca vointa si cunoasterea propriului corp chiar poate muta munti si schimba destine.

Aceasta noua abordare INTERSPORT bazata pe o campanie digitala puternica, prin platforma #womanism, scoate in evidenta adevaratele povesti ale femeilor inspirationale. Acesteau stau marturie tuturor femeilor care incearca sa echilibeze roluri multiple, sa castige lupta permanenta dintre ratiune si inima, sa gandeasca si sa actioneze fara limite, sa isi transforme visurile in realitate, sa isi descoperele punctele forte si nu slabiciunile, sa faca alegeri, nu compromisuri. INTERSPORT #WOMANISM este „Punctul de alimentare” in maratonul zilnic al femeilor de pretutindeni. Asumati-va stilul, asumati-va alegerile si sanatatea, aveti incredere, acordati-va timp. Aceasta este filozofia pe care INTERSPORT o transmite”, a declarat Valentin Cristescu, Director de Marketing INTERSPORT Romania.

Citeste si:
Ursus Breweries demarează o campanie pentru angajați: „Facem berea, scriem povestea”
Ursus Breweries demarează o campanie pentru angajați: „Facem berea, scriem povestea”
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  INTERSPORT lanseaza manifestul #WOMANISM