Lectură de un minut

16 Jul 2018 - Evenimente

Inovatie Coca-Cola: primul album de muzica lansat in Romania pe dozele de suc

Abonează-te pe  

Dozele de Coca-Cola Zero Zahar vor avea un upgrade muzical, ceea ce inseamna ca noul album INNA va fi disponibil in frigiderele din intreaga tara. Albumul YO, compus integral de INNA, va putea fi ascultat, din luna iulie, de pe un suport audio neconventional: dozele de Coca-Cola Zero Zahar.

Cea mai recenta inovatie Coca-Cola ofera, in premiera, noile piese ale artistei tuturor celor care cumpara dozele de Coca-Cola Zero Zahar – fiecare dintre cele 4 doze editie limitata contine o melodie diferita: "Locura", "Iguana", "Si, Mama" si "La Vida".

Astfel, intregul album poate fi pus pe reapet doar dupa ce fanii INNEI isi completeaza colectia. Ca sa dai “play” uneia dintre piese trebuie doar sa scanezi, cu telefonul mobil, logo-ul Shazam de pe ambalaj.

Vestile bune nu se termina aici: noile doze de Coca-Cola Zero Zahar vor reprezenta biletul de acces la primul concert al INNEI sustinut in exclusivitate online. Doar pe 25 iulie, intre orele 20:00 si 22:00, consumatorii Coca-Cola Zero Zahar devin, prin scanarea dozelor, spectatorii concertului de promovare al noului album al artistei.

”Noua campanie alaturi de Coca-Cola Zero Zahar inseamna, pentru mine, mai multe premiere “wow”: lansez primul meu album disponibil exclusiv pe doze, care poate fi gasit in orice magazin din tara, de unde pot fi cumparate dozele de Coca-Cola Zero Zahar. In plus, voi sustine un concert online ce va putea fi vizionat de milioane de fani din Romania, doar prin scanarea unei doze Coca-Cola Zero Zahar. Ma bucur ca le pot oferi fanilor mei toate aceste surprize si abia astept sa le vad reactiile.”, a declarat INNA.

INNA este imaginea Coca-Cola Zero Zahar incepand cu luna ianuarie a acestui an.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Inovatie Coca-Cola: primul album de muzica lansat in Romania pe dozele de suc