Lectură de un minut

14 Nov 2018 - Evenimente

HORNBACH organizeaza cel de-al XI-lea Targ de Craciun

Abonează-te pe  

Pentru al 11-lea an consecutiv, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, se afla printre primele retele care celebreaza debutul Sarbatorilor de iarna, amenajand in fiecare magazin din Bucuresti, Brasov, Timisoara si Sibiu aproximativ 160 metri patrati cu articole dedicate traditionalului Targ de Craciun, noteaza Brico Retail.

 

Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al HORNBACH Romania a declarat: „Pentru a suprinde clientii cu un sortiment cat mai bogat de accesorii de sezon, si in acest an dedicam amenajarii Targului de Craciun o suprafata de aproximativ 160 mp in fiecare magazin HORNBACH din tara. Vom pastra asezarea dictata de impartirea pe categorii cromatice, cu care clientii sunt deja obisnuiti din anii precedenti. Temele traditionale, in nuante de galben, rosu si verde, se pastreaza si in acest an, in completarea carora vin noile tendinte, cu un aer contemporan, cum sunt decoratiunile din lemn sau cu aspect care imita lemnul si alte materiale naturale“.

Din oferta HORNBACH pentru sarbatorile din aceasta iarna fac parte:
  • decoratiunile specifice sarbatorii Craciunului (globuri, decoratiuni, aranjamente de masa, figurine, beteala, ghirlande, lumanari, candele etc.)
  • o gama variata de solutii de iluminat decorativ, atat pentru interior, cat si pentru exterior: instalatii, lasere si proiectoare din ce in ce mai performante.
  • brazi naturali, artificiali, in ghiveci sau taiati: incepand cu penultima saptamana a lunii noiembrie.
HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 158 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti – Berceni, Bucuresti – Militari, Bucuresti – Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).
Sursa foto pixabay

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  HORNBACH organizeaza cel de-al XI-lea Targ de Craciun