Hochland relanseaza gama de specialitati Atelier

Publicat pe 26 Martie 2019 in Evenimente

Hochland, liderul pietei de branzeturi din Romania, relanseaza gama de branzeturi maturate in Salina Praid. Astfel, la doi ani de la lansare, gama Branza Praid va avea o noua identitate vizuala si un nou nume – Atelier, totul sub conceptul creativ „Gustul Zilelor Bune”. Noua denumire surprinde caracterul artizanal, specific acestei game.

Odata cu anuntarea noii identitati, celor doua sortimente aflate deja pe piata – Atelier Branza Praid Natur si Atelier Branza Praid (alintata) cu Vin – li se alatura un nou sortiment: Atelier Branza Praid Cremoasa – cu o culoare mai deschisa, o consistenta mai cremoasa si un gust mai delicat.

Toate cele trei sortimente de branzeturi din gama Praid Atelier sunt create dupa retete originale si 100% romanesti, in Fabrica Hochland de la Sovata si maturate artizanal in Salina Praid.

Diferenta dintre cele trei retete este data de mixul de culturi folosite si de perioada de maturare. In functie de toate acestea, branzeturile capata gusturi unice si texturi diferite de la o reteta la alta.

Gama Atelier e o initiativa importanta pentru noi, prin care ne dorim sa contribuim la dezvoltarea gusturilor consumatorilor nostri si sa ii incantam cu experiente cat mai autentice si pozitive. Prin noul concept – Gustul Zilelor Bune – ne-am gandit sa inspiram consumatorii sa sarbatoreasca mai des momentele speciale ale fiecarei zile, cu o branza rafinata, insotita de un pahar cu vin” a declarat Andreea Marincescu (Director de Marketing, Hochland Romania).


Mai multe despre

Branzeturi, Hochland, Atelier

Recomanda

Comentarii: Hochland relanseaza gama de specialitati Atelier