Lectură de 2 minute

15 Mar 2019 - Evenimente

Guinness da startul petrecerilor in stil irlandez in Romania de St. Patrick’s Day

Abonează-te pe  

Guinness anunta ca da startul distractiei de St. Patrick’s Day si in 2019, de ziua nationala a Irlandei, sarbatorita pe 6 continente cu un pint de bere Guinness, alaturi de prieteni. Totul sub conceptul „Let’s get together”, un indemn pentru oameni din toate colturile lumii sa se intalneasca cu prietenii, sa se bucure de aceasta sarbatoare globala si sa petreaca in stil irlandez.

In Romania sunt pregatite activari speciale si surprize pentru petrecaretii care vor trece pragul locatiilor partenere Guinness in perioada 14 - 17 martie 2019. Pentru al doilea an consecutiv, brandul irlandez aflat in portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) va desfasura o campanie nationala de „bar-hopping” in seara de 16 martie, ce se va derula in 20 de locatii speciale Guinness din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi - vezi aici locatiile.

An de an, in luna martie, milioane de oameni din toate colturile lumii, irlandezi si nu numai, se reunesc la un pint de Guinness pentru a sarbatori St. Patrick’s Day, in peste 150 de tari din lumea intreaga. Ne bucuram de faptul ca si romanii gasesc in St. Patrick’s Day ocazia perfecta de a se destinde dupa o zi lunga de munca, ies in oras cu prietenii si petrec in stil irlandez, in numar tot mai mare de la un an la altul. Tocmai de aceea, multumita reactiilor pozitive din 2018, invitam consumatorii de bere Guinness si amatorii de petreceri sa ni se alature pentru al doilea an la rand la sesiunea de «bar-hopping» in locatiile noastre speciale din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, dar si in restul tarii, deoarece am pregatit surprize in toate locatiile partenere astfel incat sa ne bucuram cu totii de acelasi spirit irlandez de voie buna”, a spus Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing URBB.
Legatura dintre Guinness si St. Patrick tine de mostenirea culturala a Irlandei, transferata la nivel international, si este intarita de faptul ca berea Guinness promoveaza buna dispozitie si prietenia, oferind prilejul ideal pentru reuniunile intre prieteni si sarbatorirea valorilor comune.
Incepand cu New York-ul anului 1762, St. Patrick’s Day este an de an un motiv de bucurie resimtit in toate colturile lumii si sarbatorit de toti iubitorii berii stout cu aroma de orz prajit si caramel. Guinness Draught este berea Guinness cea mai vanduta si preferata cu ocazia zilei de St. Patrick’s Day, consumatorii fiind atrasi de complexitatea combinatiei de arome si savoarea unica. Termenul „stout” inseamna in limba engleza „robust”, ceea ce indica o versiune de porter mai corpolenta si mai pregnanta ca gust si aroma.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Guinness da startul petrecerilor in stil irlandez in Romania de St. Patrick’s Day