Lectură de un minut

05 Sep 2017 - Evenimente

Grupul Caroli Foods a fost preluat integral de Sigma Alimentos

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai importante nume din industria produselor din carne, Caroli Foods Group, a devenit o componenta a Sigma Alimentos, compania mexicana cumparand 51% din actiunile Caroli. Acestea se adauga la pachetul de 49% pe care il detinea deja prin Campofrio Food Group, anunta Wall-street.ro.

Tranzactia nu va implica schimbari in managementul companiei, astfel ca CEO-ul va ramane tot Khaled El Solh. Echipa sa de conducere ramane aceeasi.

Wall-street.ro l-a citat pe Khaled El Solh: „Acesta este, de asemenea, un pas important in dezvoltarea Caroli Foods; experienta Sigma in ceea ce priveste operatiunile globale si gama extinsa de produse constituie atuuri concrete in demersurile noastre de a ne dezvolta brandurile pastrand, in acelasi timp, valorile fundamentale care fac Caroli Foods Group extraordinar”.

Caroli a fost infiintata in Bucuresti, in anul 1994. Extinderea a urmat imediat, pe mai multe segmente de piata. Printre marcile din portofoliu s-au remarcat: Caroli, Campofrio, Primo, Maestro. In prezent grupul are 1200 de angajati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Grupul Caroli Foods a fost preluat integral de Sigma Alimentos