Lectură de un minut

03 Jun 2019 - Evenimente

Grace Couture Cakes - lansare in sistem de franciza

Abonează-te pe  

Primul atelier de cofetarie couture din Romania, Grace Couture Cakes, anunta extinderea business-ului sau de retail in sistem de franciza. Brandul este creat de Alina Sudriu si devine prima franciza nationala in domeniul cofetariei premium, haute-confiserie, scrie wall-street.ro.

Orasele vizate pentru dezvoltarea retelei in sistem de franciza sunt Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Iasi si Constanta.

Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes, a declarat: ”Am deschis anul acesta cel de-al treilea cake shop din capitala, iar extinderea retelei de retail prin gasirea de parteneri locali este un pas pe care il evaluam de doi ani si la care am lucrat in ultimele 6 luni alaturi de o echipa de consultanti, pentru a gasi formula perfecta. Am reusit sa cream un sistem care aduce simplitate operationala partenerilor – un aspect important in acest domeniu.“

Investitia initiala intr-un cake shop Grace Couture Cakes porneste de la 55.000 de euro, iar spatiile vizate sunt fie de tip insula, fie spatii stradale. Grace Couture Cakes a fost lansat in anul 2012 ca producator si furnizor de torturi, prajituri si candy bars pentru evenimente.

In anul 2016, brandul ajunge piata de retail si deschide primul Cake Shop, la parterul centrului Baneasa Shopping City. In 2018 lanseaza al doilea punct de vanzare in Capitala, unul stradal, in Piata Dorobanti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Grace Couture Cakes - lansare in sistem de franciza