Lectură de un minut

11 Jun 2017 - Evenimente

Prima conferinta dedicata retailerului de fashion - Fashion ROute

Abonează-te pe  

Wall-Street.ro organizeaza, in premiera, o conferinta dedicata retailerului de fashion si industriei textile. Evenimentul de tip business, Fashion ROute, este programat pe 20 iunie la hotel Sheraton, urmand ca in paralel sa se desfasoare un targ vestimentar cu acelasi nume Market Place unde vor fi expuse creatii ale producatorilor romani.

 

Wall-Street.ro mentioneaza ca evenimentul este structurat cu un orar pentru o zi. In cadrul acestuia se vor urmari etapele drumului parcurs de articole vestimentare si accesorii - de la productie si pana la punerea lor la raft - insistandu-se pe provocarile antreprenorilor pentru a depasi granitele tarii. In plus, se va face o analiza a acestei economii.

In programul Fashion ROute sunt incluse:

  • Panelul Radiografia industriei de fashion retail – ii are ca speaker pe Mara Cristina, brand manager Miniprix, Corina Cimpoca, fondator MKOR Consulting, Andrei Chirila, chief marketing officer Fashion Days si Florin Cucu, director general Sofiaman.

Se va discuta despre productia de confectii romanesti, dar si despre exportul produselor acestei industrii.

  • Panelul Producatorii romani, ambasadori ai brandului de tara in retailul de fashion international –ii are ca speakeri pe Otilia Flonta, Alin Copindeanu (Tudor Tailor), Mihaela Mihalache (Condur) si Ali Ihsam Erdez (Lashez).

Acestia sunt invitati sa dezbata etapele care trebuie parcurse pentru ca o marca romaneasca sa treaca de granite. Va fi relatata o poveste internationala de succes a unui producator roman.

Fashion ROute Market PLace se va desfasura in paralel: un targ unde se expun creatii cu vanzare; branduri prezente Iutta, Funky Fain, Yvy Bags, Madam Mitza, Bookletta, Pastelle pour Femme, Diane Marie Studio.

Poti participa gratuit la eveniment, daca te inscrii si aplici pana vineri, 16 iunie, ora 18.00, aici. Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei fi contactat(a) intai telefonic, apoi pe e-mail pentru confirmare.

Citeste si:
Piața muncii în primul semestru din 2023: retailul înregistrează cel mai mare număr de angajări
Piața muncii în primul semestru din 2023: retailul înregistrează cel mai mare număr de angajări

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Prima conferinta dedicata retailerului de fashion - Fashion ROute