Lectură de un minut

14 Dec 2017 - Evenimente

Faci cumparaturi in Bucuresti Mall si poti sa castigi un apartament

Abonează-te pe  

Mall-ul din Vitan organizeaza pana pe 15 ianuarie 2018 o campanie in cadrul careia poti castiga un apartament. “Bine ai venit in casa ta” marcheaza 18 ani de activitate pentru complexul comercial.

La majoratul sau, Bucuresti Mall Vitan are un palmares pe masura preferintelor tale. Printre cele mai recente magazine se numara Mango Mega store, unde se gasesc inclusiv Mango Man & Kids, Douglas, ambele fiind cele mai mari magazine din retelele prezente in Romania.

In complexul comercial sunt disponibile si branduri exclusive, dar si restaurante precum Kahve Dunyasi, Ritazza, Aperto, un magazin de tip department store Meli Melo, singurul de acest tip din Romania.

Pentru a celebra aniversarea de 18 ani Bucuresti Mall pune in joc un apartament aflat in complexul premium InCity Residences, situat in apropierea Bucuresti Mall Vitan. Pentru a intrain cursa de a castiga locuinta, in valoare de peste 100.000 de euro, complet utilata si dotata cu finisaje de lux, tot ce trebuie sa faci e sa mergi la cumparaturi in mall-ul tau preferat pana pe 15 ianuarie 2018. Mai trebuie sa achizitionezi produse si/sau servicii in valoare de minimum 200 de lei pe zi, dovedite cu cel mult doua bonuri fiscale. Dupa, se face inscrierea la infodesk in aceeasi zi pentru a te inscrie la concurs.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Faci cumparaturi in Bucuresti Mall si poti sa castigi un apartament