Cu alte cuvine beneficiile functiei PlusSteam va deveni disponibila si pentru aragazuri. Aceasta presupune pastrarea valorilor nutritive ale alimentelor, versatilitate si economisirea timpului de gatire a preparatelor
Proiectarea aparatului a inceput de un an de zile si are la baza o analiza atenta a nevoilor consumatorilor si a preferintelor acestora. Productia a inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de produse la fabrica Electrolux din Satu Mare.
Gama de aragazuri PlusSteam este disponibila in varianta cu gaz sau electric, precum si in diferite forme de functionare a plitelor: pe gaz, cu inductie sau vitroceramice.
Noul aragaz Electrolux – PlusSteam – aduce un plus de valoare pentru bucataria traditionala si ajuta la extinderea varietatii de retete care pot fi preparate acasa, la aceleasi standarde ca in bucatariile profesionale. Acesta ofera consumatorului posibilitatea de a pregati usor chiar si produse de patiserie, paine sau cozonac.
Inovatia contribuie la dospirea aluatului la o temperatura controlata, intr-un mediu ferit de curenti, favorizand obtinerea unui interior pufos si a unei cruste crocante pentru orice produs de patiserie.
Datorita cantitatii adecvate de abur, produsele gatite cu PlusSteam se vor pregati uniform, cu o aroma si o textura speciala, pastrandu-si mai bine valorile nutritive. In plus. aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajuta la sterilizarea rapida a borcanelor pentru conservarea muraturilor, zarzavaturilor sau fructelor pe timp de iarna, eliminand microorganismele care ar putea dauna procesului de conservare.