Lectură de 2 minute

24 Jun 2016 - Evenimente

Producatorii romani sunt sprijiniti de Carrefour de 14 ani

Clientii magazinelor retailerului Carrefour din toata tara pot gasi zilnic fructe si legume proaspete, aduse din gradinile producatorilor romani cu care colaboreaza.

Carrefour Romania a dezvoltat in ultimii 14 ani parteneriate solide cu peste 340 de fermieri locali. Pentru a putea oferi cumparatorilor gustul autentic romanesc, retailerul distribuie pe rafturile magazinelor 100% din recolta acestora la preturi avantajoase atat pentru cumparatori cat si pentru producatori.

In perioada 23 iunie - 13 iulie, Carrefour Romania si-a propus sa evidentieze importanta colaborarii cu agricultorii din tara, oferind astfel un suport in plus acestora. In cadrul unui demers inceput in 2014, Carrefour Romania a lansat treptat 3 apeluri catre producatorii romani de legume si fructe, cu focus pe anumite zone ale tarii (Iasi, Cluj, Focsani, Oradea, Sibiu, Drobeta-Turnu Severin) pentru a consolida o retea puternica de colaboratori pe care sa ii sprijine si cu care sa lucreze in mod constant.

Domnul Florin Stoian, din judetul Constanta, este unul dintre producatorii romani cu care Carrefour colaboreaza din 2007. Acesta a declarat:

“Ferma Stoian are o colaborare veche de 9 ani cu Carrefour alaturi de care a crescut si s-a dezvoltat in timp. Aici facem agricultura conventionala, ferma noastra fiind certificata pentru bunele practici urmarind cu atentie si facand analize periodice pentru ca produsele sa pastreze gustul si savoarea legumelor de odinioara. Prin parteneriatul cu Carrefour, Ferma Stoian a avut oportunitatea de a aduce pe mesele romanilor din toata tara legume sanatoase de unde si motto-ul fermei 'Legume sanatoase intr-un corp sanatos''”.

Citeste si:
Carrefour, afaceri de 2,3 miliarde euro în România, în creștere cu doar 2%. La nivel global, retailerul și-a majorat vânzările cu 7,8%

 
 
 

Vrem sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o gama cat mai variata de produse romanesti si, totodata, sa ii sustinem pe producatorii locali sa se dezvolte prin crearea de parteneriate sustenabile cu Carrefour. Suntem constienti de importanta promovarii consumului de produse romanesti si de aceea incercam sa construim de peste 14 ani relatii de lunga durata cu fermierii locali. In acest fel, sustinem economia locala si stimulam crearea de locuri de munca in diverse zone ale tarii”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

 
 

Grupul Carrefour este un retailer cu peste 12.150 de magazine prezente in 30 de tari si are o vechime ce a depasit 50 de ani. Oferind o gama variata si larga de produse si servicii, Carrefour are deschise 191 de unitati in Romania si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

Citeste si:
Carrefour îl numește pe Julien Munch în funcția de Director Executiv al Carrefour România
Retail.ro /  Evenimente /  Producatorii romani sunt sprijiniti de Carrefour de 14 ani