Lectură de 2 minute

17 Dec 2018 - Evenimente

CP Auchan se listeaza pe Uber Eats

Abonează-te pe  

Din 11 decembrie, Auchan Romania a intrat in platforma Uber Eats cu o gama speciala de produse de restaurant, creata de Chef Marin Sabau si Chef Sorin Barbu. Prima unitate conectat la platforma este Auchan Cotroceni, urmand ca in scurt timp, toate magazinele din Bucuresti aflate in aria de acoperire actuala a Uber Eats sa ofere acest nou serviciu.

Clientii Uber Eats vor putea comanda din aplicatie meniurile speciale Auchan, urmand a primi produsele intr-un timp foarte scurt. Meniurile create de cei doi Chefi Auchan sunt disponibile pentru clienti si in sistemul Auchan Click&Collect, prin comanda pe site si ridicare direct din magazin, in 30 de minute.

Gama de meniuri nou lansata cuprinde 25 de feluri de mancare din bucataria romaneasca moderna, cu origini traditionale, dar si din bucataria internationala, la cel mai inalt nivel de calitate si la preturi accesibile. Vedete sunt:
  • renumitele mancaruri traditionale reinterpretate de Chefii Auchan: ciorba de burta cu hrean si ardei iute, ciorba de vacuta, tochitura de porc cu mamaliguta si branza de capra cu marar, tigaie picanta de pui cu alune caramelizate, clatite cu miere si nuci sau papanasi cu iaurt grecesc si dulceata de afine
  • preparatele mai usoare cum sunt supa crema de legume, salatele (caprese cu mozarella si bocconcino, bulgareasca cu jambon afumat sau cea cu ton si capere)
  • garniturile inedite: ciuperci la gratar cu sos de parmezan
  • sandwich-urile calitative (cu pui la gratar si salata coleslaw, cu salam de Sibiu si branza brie sau ciabatta italiana)
Toate meniurile sunt gatite zilnic, cu ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate, in laboratoarele specializate de gastronomie tip restaurant din magazinele Auchan, de catre bucatari specializati.
„Vrem sa facem si mai mult pentru clientii nostri din perspectiva gamelor, serviciilor si experientei si am decis sa ducem la un un nou nivel gastronomia Auchan, asociindu-ne cu liderii mondiali ai livrarii rapide, pentru a deveni cei mai buni in domeniul bucatariei calitative si accesibile.
Reinventam astfel gastronomia Auchan, creand o gama speciala de produse si meniuri care isi au originea in bucataria traditionala, modernizata si dusa la rang de arta culinara de catre cei doi Chefi Auchan, medaliati national si international. Preparatele sunt produse in laboratoarele noastre de gastronomie tip restaurant si vor fi accesibile tuturor, la preturi foarte bune, fie cu livrare, multumita parteneriatului cu platforma Uber Eats, fie in sistem de ridicare personala - Click&Collect, prin comenzi pe site-ul lamasa.auchan.ro.Acest proiect, derulat cu multa pasiune, exigenta, grija si responsabilitate, reprezinta o noua dovada a devotamentului nostru fata de clienti si o cale concreta de indeplinire a viziunii noastre „Auchan schimba viata” a declarat TIBERIU DANETIU, Director Client si Inovatie Auchan Retail Romania
Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri si o retea de magazine MyAuchan.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  CP Auchan se listeaza pe Uber Eats