Lectură de un minut

19 Oct 2018 - Evenimente

Casa di Peroni redeschis pentru a patra editie

Abonează-te pe  

Peroni Nastro Azzuro a inaugurat restaurantul pop-up Casa di Peroni, gazduit in restaurantul Roberto’s situat pe Calea Victoriei, nr. 104, urmand sa fie deschisa pana la finalul lunii noiembrie.

 

Bogdan Jianu, Brand Manager Peroni Nastro Azzurro a completat: „Ne bucuram sa dam startul unei noi calatorii prin Italia, la cea de-a patra editie Casa di Peroni. In fiecare an incercam sa aducem in fata publicului elemente caracteristice stilului italian, iar Casa di Peroni este oportunitatea ideala de a ii invita sa se bucure de starea de spirit italiana si sa descopere ca aceasta este prezenta si in Bucuresti. Pana la finalul lunii noiembrie, fiecare vizitator se va putea bucura de activitati prin care vor regasi Italia, de la meniu la seri cu muzica live si DJ, dar si alte surprize ce vor fi anuntate pe parcurs.”, noteaza Magazinul Progresiv.

Casa di Peroni da Roberto`s va fi deschis in perioada 18 Octombrie – 30 Noiembrie 2018 si isi asteapta oaspetii in fiecare zi, incepand cu ora 18:00, cu o serie de momente inspirate din stilul italian apreciat la nivel international.

Meniul Casa di Peroni da Roberto`s a fost creat de Alexandru Chioaru, chef de cuisine al restaurantului - Italian Street Food. Bauturile, alaturi de Peroni Piccola, vor fi completate de cinci cocktailuri inspirate din La Grande Italia.

Conceptul editiei de anul acesta al restaurantului este „La Grande Italia”, starea de spirit italiana, sustinuta de Peroni Nastro Azzuro.

Perno Nastro Azurro face parti din portofoliul Ursus Breweries, cel mai mare producator de bere din Romania, care mai detine si brandurile Ursus, Timisoreana, Ciucas, Grolsch,

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Casa di Peroni redeschis pentru a patra editie