Lectură de 2 minute

27 Aug 2019 - Evenimente

Brico Depôt da startul unei campanii cu premii

Abonează-te pe  

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de imbunatatire a locuintei, te pregateste pentru sezonul rece cu produse pentru incalzirea locuintei si o campanie cu super premii.

Noua campanie, valabila in perioada 26.08-30.09.2019, se desfasoara in toate cele 34 de magazine Brico Depot din tara si este insotita de o tombola cu premii. La cumparaturi de minim 200 de lei din cadrul magazinelor Brico Depot sau prin intermediul serviciului Click and Reserve, clientii care se inscriu pe site pot castiga una dintre cele 3 Dacia Duster oferite ca premiu.

Brico Depot vine mai aproape de clientii sai cu solutii complete de imbunatatire a sistemului de incalzire a locuintei, aflat in topul celor mai frecvente proiecte de imbunatatire a casei. In magazinele Brico Depot gasesti produsele de care ai nevoie:
  • centrale pe gaz cu schimbator de caldura din aluminiu sau cu functie de protectie contra inghetului
  • radiatoare din otel sau portprosop
  • aeroterme
  • boilere electrice anticalcar
  • sobe din teracota
Poate fi necesara inlocuirea parchetului vechi cu unul nou, rezistent la trafic intens si care pastreaza caldura mai bine sau schimbarea ferestrelor si usilor cu unele noi, din sticla termoizolatoare si cu garnituri de etansare.
Si, pentru ca in sezonul rece izolatia casei nu ar trebui nici ea neglijata, la Brico Depot gasiti produsele potrivite pentru o casa eficienta energetic: de la vata de sticla cu o foarte buna conductivitate termica, pana la polistiren extrudat, ideal pentru izolarea termica a acoperisurilor si peretilor.
In functie de bugetul si de spatiul de care dispui, orice proiect de amenajare poate fi transformat in realitate cu ajutorul Brico Depot.
Pe langa aceste solutii, Brico Depot le ofera clientilor diverse posibilitati de plata, printre care si achitarea produselor in rate, prin intermediul institutiilor financiare partenere.
Brico Depot Romania este parte din grupul Kingfisher, companie internationala de imbunatatire a locuintei, care a intrat oficial pe piata locala in 2013, dupa achizitia lantului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lantul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depot.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Brico Depôt da startul unei campanii cu premii