Lectură de un minut

17 Jul 2018 - Evenimente

Berea Peroni Ambra disponibila exclusiv la Riviera Peroni al Cafe del Mar Mamaia

Abonează-te pe  

Pentru al doilea an consecutiv, Peroni Nastro Azzurro inaugureaza Riviera Peroni al Cafe del Mar, un spatiu cu specific italian in statiunea Mamaia. Pe intreaga durata a sezonului estival va celebra cultura Italiei in toate formele ei de exprimare.

Riviera Peroni al Cafe del Mar Mamaia va fi deschisa pana la finalul verii si le propune vizitatorilor o vara inspirata de stilul “dolce far niente” si evenimente pline de rafinament astfel incat toti cei care ii trec pragul sa se poata bucura de o experinta autentica italiana.

Mai mult, vizitatorii vor putea gusta in exclusivitate Peroni Ambra, o bere speciala cu o reteta unica, facauta ca o bautura de tip aperitiv, delicioasa, care imbina prospetimea si gustul racoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto - un citric rar, autentic italian, cultivat si recoltat in regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrata si aromata, cu o usoara tenta amaruie, care se serveste cu gheata si coaja de portocala.

Pentru a completa experienta italiana la malul marii, Peroni Nastro Azzurro si Cafe del Mar Mamaia invita pasionatii de muzica live sa se bucure la fiecare doua saptamani de Una Notte Italiana, alaturi de artistii italieni Giorgio Ciabatoni si Don Miche.

Incepand cu 20 iulie si pana la finalul verii, vizitatorii au sansa sa participe la o serie de concursuri pe plaja prin care, la achizitia produselor Peroni Nastro Azzurro (Piccola, Ambra sau draught) pot castiga accesorii ideale pentru o vacanta la mare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Berea Peroni Ambra disponibila exclusiv la Riviera Peroni al Cafe del Mar Mamaia