Lectură de un minut

14 Mar 2019 - Evenimente

In AFI Cotroceni din Capitala gasesti noi colectii fashion de vara

AFI Cotroceni te provoaca sezonul asta sa vezi cu alti ochi noile colectii. In cel mai mare mall din Romania ai nenumarate oportunitati de shopping si distractie pentru a iesi din monotonie si a te lasa inspirat. Schimba regulile jocului si exprima-ti stilul personal prin culori si combinatii mai curajoase. 

AFI Cotroceni revine cu vesti bune pentru cei care vor sa aduca o nota de energie pozitiva, fie ca este vorba despre petrecerea timpului liber sau de innoirea garderobei ori noi produse de ingrijire &beauty.

Pentru pasionatii de shopping, cel mai mare mall din Romania pune la dispozitie noile colectii de primavara- vara, adaptate la trendurile sezonului.Gasesti articole ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba noului sezoan.
Modelele din denim inspirate din trendurile anilor 90 - jachete midi captusite cu blana sintetica, camasile western, saloptele, rochii, dar mai ales celebrii mom”s jeans, sunt noutatea in aceasta primavara-vara si pot fi achizitionate din AFI Cotroceni.
 
Primavara este momentul proprice pentru a da refresh. Fie ca vorbim de articole vestimentare, de gestionarea timpului liber, ori de momente de rasfat&relaxare, oricare ar fi situatia, AFI Cotroceni te va suprinde daca il alegi ca destinatie. Vizita la cel mai mare mall din Romania este o experienta in sine iar pentru cei care vin la noi am pregatit numeroase surprize. In campania EVADARE DIN TIPARE clientii vor fi suprinsi, printre altele, cu premii instant.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
 
 
Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu exopozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.
 

Retail.ro /  Evenimente /  In AFI Cotroceni din Capitala gasesti noi colectii fashion de vara