Takko in Ialomita

Moda se schimba, Takko ramane in voga! Indiferent de preferintele tale vestimentare, in lantul de magazine Takko esti rasplatit cu o multitudinte de articole de imbracaminte care sa iti tina de cald in sezonul rece sau care sa te oblige sa iti schimbi complet garderoba in timpul verii.

Elegant, rafinat, sportiv, chic. Nu conteaza cum esti. Din punct de vedere al stilului, Takko acopera toate toate optiunile clientilor. Tinutele noi pot fi achizitionate la preturi accesibile, astfel ca intreaga familie se va bucura de cumparaturi. Originar din Germania, lantul de magazine Takko te surprinde cu bun gust, cu sugestii si sfaturi perfecte si te ajuta sa faci alegerile potrivite pentru hainele care corespun stilului tau. De la jachete, cardiganuri, tricotaje, bluze, pentru femei, barbati si copii, toate isi au locul la Takko.

Smart casual, glam trend, urban street, best basic sunt doar cateva concepte care te intampina si cu care te santajeaza Takko pentru garderoba preferata, indiferent de ocazie! Noutatea este cuvantul care descrie cel mai bine universul Takko!

Cataloage magazine Takko in Ialomita

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Takko.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage Takko »

Adrese magazine Takko in Ialomita

Adrese si informatii de contact magazine Takko, programul de functionare si orarul de lucru Takko pentru magazinele din Judetul Ialomita.

Takko Fashion Slobozia

DN2A, 920002
Slobozia, Ialomita

Lista completa magazine Takko »

Harta magazine Takko in Ialomita

Harta Ialomita »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Slobozia »

Recomandari cataloage Ialomita

Cataloage si oferte din Ialomita »