Stradivarius in Cluj

In 1994 Stradivarius se deschidea pentru prima oara, cinci ani mai tarziu devenind un brand solicitat in mai multe tari din lume, inclusiv in Romania.
Cu o abordare originala pentru comercializarea produselor, magazinele Stradivarius pun accent pe libertatea de exprimare si pe indrazneala. Urmarind ultimele trenduri in imbracaminte si accesorii, ofera o paletă largă de îmbracaminte avangardista pentru femeile modernde, pentru tinerii care isi descopera si vor sa-si exprime stilul . Indiferent ca este funky, glamour, proaspat, old fashion, creativ sau clasic.
Articole de imbracaminte, potrivite mai multor ocazii, incaltamine cu sau fara toc, accesorii frumoase si cuceritoare, toate promovate sub aceeasi umbrela: „moda nu cunoaste frontiere”. Vino la Stradivarius si ofera-ti momente de rasfat intr-o sesiune interesanta de cumparaturi de haine.

Cataloage magazine Stradivarius in Cluj

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Stradivarius.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Cluj.

Lista completa de cataloage Stradivarius »

Adrese magazine Stradivarius in Cluj

Adrese si informatii de contact magazine Stradivarius, programul de functionare si orarul de lucru Stradivarius pentru magazinele din Judetul Cluj.

Stradivarius Vaida Voievod Cluj

Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 53-55
Cluj, Cluj

Stradivarius Avram Iancu Cluj

Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Com. Floresti
Cluj, Cluj

Lista completa magazine Stradivarius »

Harta magazine Stradivarius in Cluj

Harta Cluj »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Cluj »

Noutati Stradivarius Cluj

Promenada are program prelungit de sarbatori si promotii in magazine

Promenada are program prelungit de sarbatori si promotii in magazine

13 Decembrie 2017 • Pentru luna decembrie mallul din nordul Capitalei, Promenada, are program prelungit cu zeci de reduceri fulger de Winter Sale Shopping Night, premiere instant cu mii de vouchere de cumparaturi...

Magazine noi in Shopping City Galati din 16 noiembrie

Magazine noi in Shopping City Galati din 16 noiembrie

7 Noiembrie 2017 • Mall-ul Shopping City Galati incepe procesul de extindere - complexul se mareste cu 27.000 de metri patrati, investitia ajungand la 30 de milioane de euro, noteaza wall-street.ro .

Cel mai mare magazin Zara din tara s-a deschis in AFI Cotroceni

Cel mai mare magazin Zara din tara s-a deschis in AFI Cotroceni

30 Octombrie 2017 • Din luna octombrie, AFI Cotroceni isi intareste pozitia de lider de piata, odata cu deschiderea celui mai mare magazin Zara din tara.