Kenvelo in Cluj

Cel mai important retailer pentru imbracaminte, Kenvelo se recomanda prin calitatea dovedita inca din 2001 cand a intrat pe piata romaneasca. Mizand pe moda si un stil vestimentar unic, Kenvelo distribuie in cele cateva zeci de magazine de pe teritoriul Romaniei, o gama diversificata de haine, incaltaminte, accesorii si nu numai. Produse atat pentru el, cat si pentru ea.

Tinand cont de cele mai pretentioase tendinte din industria fashion, Kenvelo se mandreste cu un raport corect intre calitate si pret, experienta competitiva facand din brandurile de renume ca Lee Cooper, Tom Tailor si TimeOut, primele alegerile ale clientilor.
Kenvelo se poarta! Se poarta cu atitudine si nu uita misiunea dupa care se ghideaza: formarea unui stil vestimentar unic pentru cumparatorii care trec pragul magazinelor.

Cataloage magazine Kenvelo in Cluj

Lista completa de cataloage Kenvelo »

Adrese magazine Kenvelo in Cluj

Adrese si informatii de contact magazine Kenvelo, programul de functionare si orarul de lucru Kenvelo pentru magazinele din Judetul Cluj.

Kenvelo Cluj Iulius

Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53-55
Cluj, Cluj

Kenvelo Cluj Polus

Str. Avram Iancu, nr. 492-500
Floresti, Cluj

Lista completa magazine Kenvelo »

Harta magazine Kenvelo in Cluj

Harta Cluj »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Floresti »

Noutati Kenvelo Cluj

In Fashion House Outlet din Militari s-au mai deschis patru magazine

In Fashion House Outlet din Militari s-au mai deschis patru magazine

5 Februarie 2018 • Pentru o suprafata totala de 1.300 de metri patrati, compelxul comercial din MIlitari, Fashion House Outlet, a inchiriat spatiu pentru patri noi retaileri - Koton, TinaR, Exclusive VN si English...

Se pregateste lansarea unui nou magazin online de fashion

Se pregateste lansarea unui nou magazin online de fashion

20 Iunie 2017 • Compania care detine in tara marcile Kenvelo, Lee Cooper, Time Out si Tom Tailor, Montecristo Retail Group, a anuntat in cadrul conferintei Fashion ROute ca va deschide un magazin online.