Se incarca...
Catalogul Metro se incarca imediat...

Metro

Catalog Metro Office 23 ianuarie-19 februarie 2014: cele mai bune oferte pentru biroul tau!

Catalog cash & carry Metro valid in perioada 23 Ianuarie - 19 Februarie 2014.

Catalog Metro Office 23 ianuarie-19 februarie 2014: oferte si promotii incredibile!

Deschide catalogul online Metro Office 23 ianuarie-19 februarie 2014 si afla ce mobilier si accesorii sunt la oferta!

Pentru oferte suplimentare la cash & carry consulta oferta disponibila in cataloagele Metro si categoria cash & carry.

Catalogul a fost publicat pe 27 Ianuarie 2014.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile cash & carry Metro pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier, Cataloage, Birou, Office, Metro, Catalog metro, Oferte metro.

Despre Metro

METRO Cash & Carry ofera clientilor sai, profesionistii din HoReCA, celor care au afaceri mici si mari, o multime de produse de care acestia ar putea avea nevoie pentru business-ul lor. METRO Cash & Carry dispune de o larga varietate de produse alimentare si non-alimentare, la cel mai bun raport calitate - pret de pe piata. Intrarea in cadrul METRO se face pe baza legitimatiei, iar clientii au acces usor la toate produsele, precum si la serviciile de consultanta...

Oferta din catalogul Metro include

Produse din catalogul Metro include


Catalogul cu oferte cash & carry Metro prezinta preturi si promotii valabile in perioada 23 Ianuarie - 19 Februarie 2014 pentru urmatoare categorii de produse Birou, Scaun, Copiator, Sigma, Oferta Metro, Horeca, Hartie, Aro, Rechizite, Imprimanta, Documente, Biblioraft, Scaun birou, Scaun directorial, Metro, Scaune, Scaner, Mobilier, Accesorii computere, Dosar, Accesorii birou, Marker, Imprimanta multifunctionala, Laptop, Laptopuri, Detergent, Office, Dispenser, Prosoape profesionale, Prosoape de bucatarie.