Se incarca...
Catalogul Metro se incarca imediat...

Metro

Catalog Metro 'Gustul Italiei' 15 mai-4 iunie 2014: produse italienesti la preturi accesibile!

Catalog cash & carry Metro valid in perioada 15 Mai - 4 Iunie 2014.

Catalog Metro 'Gustul Italiei' 15 mai-4 iunie 2014: oferte si promotii italienesti!

Descopera promotiile din catalogul Metro 'Gustul Italiei' 15 mai-4 iunie 2014!

Pentru oferte suplimentare la cash & carry consulta oferta disponibila in cataloagele Metro si categoria cash & carry.

Catalogul a fost publicat pe 12 Mai 2014 cu ofertele complete la alimentare disponibile in cash & carry Metro.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile cash & carry Metro pentru urmatoarele categorii de produse:Carne, Cafea, Bauturi, Paste, Pizza, Branza, Metro, Fructe de mare, Sosuri, Oferte alimentare, Oferte produse italienesti.

Despre Metro

METRO Cash & Carry ofera clientilor sai, profesionistii din HoReCA, celor care au afaceri mici si mari, o multime de produse de care acestia ar putea avea nevoie pentru business-ul lor. METRO Cash & Carry dispune de o larga varietate de produse alimentare si non-alimentare, la cel mai bun raport calitate - pret de pe piata. Intrarea in cadrul METRO se face pe baza legitimatiei, iar clientii au acces usor la toate produsele, precum si la serviciile de consultanta...

Oferta din catalogul Metro include

GrisineGrisine
200 g

Produse din catalogul Metro include


Catalogul cu oferte cash & carry Metro prezinta preturi si promotii valabile in perioada 15 Mai - 4 Iunie 2014 pentru urmatoare categorii de produse Metro, Branza, Horeca, Peste, Branzeturi, Produse lactate, Fructe si legume, Vinuri, Bautura alcoolica, Mezeluri, Borcan, Sunca, Cafele, Alcool, Azzola, Produs congelat, Espresso, Sampanie, Sticla, Fructe de mare, Galbani, Sosuri, Legume, Articole bucatarie, Bacon, Vin alb, Vin, Produse de panificatie, Lavazza, Conserva.