Se incarca...
Catalogul Mega Image se incarca imediat...

Mega Image

Revista Mega Image supermarketuri 28 aprilie - 10 mai 2016 'Promotii inspirate in fiecare zi!': Reduceri la preparatele pentru Paste!

Catalog supermarketuri Mega Image valid in perioada 28 Aprilie - 10 Mai 2016.

Revista Mega Image supermarketuri 28 aprilie - 10 mai 2016 'Promotii inspirate in fiecare zi!': Preturi mici la meniurile Mega Image!

Revista Mega Image supermarketuri 28 aprilie - 10 mai 2016 'Promotii inspirate in fiecare zi!': Cosmetice, detergenti, lactate, mezeluri, branzeturi, mezeluri, dulciuri, cafele si branzeturi!

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Mega Image si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 28 Aprilie 2016 cu ofertele complete la alimentare, cosmetice, bauturi si detergenti disponibile in supermarketuri Mega Image.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Mega Image pentru urmatoarele categorii de produse:Fructe si legume, Geluri de dus, Vinuri, Branzeturi, Dulciuri, Conserve, Alimente, Nivea, Pampers, Whiskas, Edenia, Napolact, Hochland, Mezeluri, Caroli, Danone, Persil, Zuzu, Dove, Coca Cola, Big Milk, Doncafe, Milka, Tymbark, Lenor, Red Bull, Beck's, Bauturi alcoolice, Carnuri, Salamuri, Preparate carne, Produse de post, Sosuri, Gogosi, Produse panificatie, Scholl, Paste 2016.

Despre Mega Image

Mega Image a aparut pe piata din Romania in anul 1995 fiind una dintre primele retele de supermarketuri din tara. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer de origine belgiana infiintat in 1867 si detine magazine pe trei continente. Compania detine in Romania doua tipuri de magazine: Mega Image si Shop & Go. La sfarsitul anului, Mega Image era considerat unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Mega Image pune la dispozitia clientilor sai...

Oferta din catalogul Mega Image include

Produse din catalogul Mega Image include

Landmann gratar simpluLandmann gratar simplu
Dimensiuni: 58x30 centimetri.
Landmann accesorii pentru prajit pesteLandmann accesorii pentru prajit peste
Dimensiuni: 42x9 centimetri.
Landmann perie gratar lungaLandmann perie gratar lunga
Dimensiuni: 30 centimetri.
DiscreetDiscreet
Normal plus/ Summer fresh/ Water lily/ Irresistible
o.b Procomforto.b Procomfort
Normal/Mini/Super Plus - 16 bucati.
Castiga un tricou Ursus la 15 secunde!Castiga un tricou Ursus la 15 secunde!
Trimite codul de sub capac sau cheita la 1866 sau introdu-l pe momente.cool si daca ai castigat revin-o pe site pentru a-ti alege favoritul.
Nescafe 3 in 1Nescafe 3 in 1
Original/ Strong/ Mild/ Zahar brun.
Fares ceaiFares ceai
Produse disponibile: fructe de padure/ ghimbir si lamai verzi/ capsuni si fragi.
Tempo biscuiti de cacao cTempo biscuiti de cacao c
Cu crema de ciocolata/vanilie, vanilie cu crema de vanilie.
Dreamies hrana uscata pentru pisiciDreamies hrana uscata pentru pisici
Cu pui si rata, pui, somon si branza, vita.
Whiskas Delice hrana pentru pisiciWhiskas Delice hrana pentru pisici
Cu curcan, pasare, somon.