Se incarca...
Catalogul Mega Image se incarca imediat...

Mega Image

Revista Mega Image supermarket 24 septembrie - 6 octombrie 2015 'Promotii inspirate in fiecare zi': Legume si fructe proaspete la preturi mici!

Catalog supermarketuri Mega Image valid in perioada 24 Septembrie - 6 Octombrie 2015.

Revista Mega Image supermarket 24 septembrie - 6 octombrie 2015 'Promotii inspirate in fiecare zi': Promotii la detergentii automati!

Revista Mega Image supermarket 24 septembrie - 6 octombrie 2015 'Promotii inspirate in fiecare zi': Mezelurile sunt la oferta!

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Mega Image si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 24 Septembrie 2015 cu ofertele complete la alimentare si non-alimentare disponibile in supermarketuri Mega Image.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Mega Image pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Fructe si legume, Dulciuri, Mezeluri, Paste fainoase, Bauturi acidulate.

Despre Mega Image

Mega Image a aparut pe piata din Romania in anul 1995 fiind una dintre primele retele de supermarketuri din tara. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer de origine belgiana infiintat in 1867 si detine magazine pe trei continente. Compania detine in Romania doua tipuri de magazine: Mega Image si Shop & Go. La sfarsitul anului, Mega Image era considerat unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Mega Image pune la dispozitia clientilor sai...

Oferta din catalogul Mega Image include

Produse din catalogul Mega Image include