Se incarca...
Catalogul Mega Image se incarca imediat...

Mega Image

Revista Mega Image Supermarket 19 noiembrie - 1 decembrie 2015 'Promotii inspirate in fiecare zi': reduceri la alimente!

Catalog supermarketuri Mega Image valid in perioada 19 Noiembrie - 1 Decembrie 2015.

Revista Mega Image Supermarket 19 noiembrie - 1 decembrie 2015 'Promotii inspirate in fiecare zi' ti-a pregatiti promotii la mezeluri, lactate, branzeturi, produse congelate si semipreparate!

Revista Mega Image Supermarket 19 noiembrie - 1 decembrie 2015 'Promotii inspirate in fiecare zi': fructe, legume, produse patiserie la reduceri!

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Mega Image si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 19 Noiembrie 2015 cu ofertele complete la alimentare, cosmetice, bauturi si detergenti disponibile in supermarketuri Mega Image.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Mega Image pentru urmatoarele categorii de produse:Legume, Fructe, Iaurturi, Dulciuri, Conserve, Edenia, Napolact, Sucuri, Hochland, Mezeluri, Ifantis, Colgate, Head & Shoulders, Ceaiuri, Bauturi alcoolice, Cafele, Salamuri, Cornuri, Paste de dinti.

Despre Mega Image

Mega Image a aparut pe piata din Romania in anul 1995 fiind una dintre primele retele de supermarketuri din tara. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer de origine belgiana infiintat in 1867 si detine magazine pe trei continente. Compania detine in Romania doua tipuri de magazine: Mega Image si Shop & Go. La sfarsitul anului, Mega Image era considerat unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Mega Image pune la dispozitia clientilor sai...

Oferta din catalogul Mega Image include

Produse din catalogul Mega Image include

Colectia de pahare VivoColectia de pahare Vivo
Promotie valabila din 16.11.2015 pana la 06.03.2016: reduceri de pana la 77%. Preturi de la 35 de lei pentru un set de 4 bucati.
Produse igiena intima AlwaysProduse igiena intima Always
Pana la 100% protectie: absorbante periodice si absorbante zilnice,