Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 4-10 mai 2017 'Marea redeschidere din Baia Mare':seturi dining si produse de gradina la reduceri!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 28 Aprilie - 10 Mai 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 4-10 mai 2017 'Marea redeschidere din Baia Mare' ai reduceri intre 30-60% la toate pernele de gradina, lampi solare, ghivece de flori si umbrele de soare!

Catalog JYSK casa si gradina 4-10 mai 2017 'Marea redeschidere din Baia Mare': mese si scaune de gradina, prosoape, rame de pat, sifoniere, saltele, lenjerii de pat, perne, cosuri depozitare si fete de masa!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Maramures.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 25 Aprilie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Mobila, Pilote, Scaune, Canapele, Prosoape, Perdele, Draperii, Paturi, Accesorii baie, Mese, Felinare, Dulapuri, Lenjerii de pat, Sezlonguri, Scaune rattan, Scaune exterior, Lampi solare, Lampi de gradina, Ghivece de flori, Umbrele de soare, Mobila sufragerie, Comode, Vitrine, Noptiere, Scaune birou, Fete de masa, Trambuline, Piese mobila, Mese gradina, Fete de perna, Plapumi, Servete de masa, Rame pat, Perne de gradina, Macate, Perne de scaun, Mese dining, Mobila gradina.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

Produse din catalogul JYSK include

Mobilier de gradina Mellby/LeknesMobilier de gradina Mellby/Leknes
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!
Mobilier de gradina LarvikMobilier de gradina Larvik
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!
Mobilier de gradina YttrupMobilier de gradina Yttrup
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!
Set pentru terasa JuelsmindeSet pentru terasa Juelsminde
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!
Masa si scaune ThyholmMasa si scaune Thyholm
Reducere intre 30-60% la toate mesele, scaunele de dining si comodele cu sertare!
Masa si scaune Obling + TorebyMasa si scaune Obling + Toreby
Reducere intre 30-60% la toate mesele, scaunele de dining si comodele cu sertare!
Canapea GedserCanapea Gedser
Reducere intre 30-60% la toate mesele, scaunele de dining si comodele cu sertare!

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Maramures: JYSK Bulevardul Bucuresti, Baia Mare »

Bd. Bucuresti, nr. 144
Baia Mare, Maramures


Catalogul cu oferte casa si gradina JYSK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 28 Aprilie - 10 Mai 2017 din judetele Maramures pentru urmatoare categorii de produse Scaune, Mese, Saltele, Perne, Saltele de pat, Wellpur, Articole gradina, Saltele din spuma, Saltele spuma cu memorie, Produse mobilier, Mobilier terasa, Textile, Produse dormitor, Articole dormitor, Dulapuri, Piese mobilier, Fotolii, Jutlandia, Scaune stivuibile, Mobila gradina, Rafturi, Paturi, Rame pat, Mobilier dormitoare, Mobilier gradina, Macate de pat, Perne speciale, Mobila, Perne ergonomice, Mobilier.