Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 27 aprilie - 3 mai 2017 'Marea deschidere din Bals': reduceri la mobila

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 20 Aprilie - 3 Mai 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 27 aprilie - 3 mai 2017 'Marea deschidere din Bals' ai reducere intre 30-60% la toate lampile solare, pernele de gradina, ghivecele de flori, scaunele de dining si comode!

Catalog JYSK casa si gradina 27 aprilie - 3 mai 2017 'Marea deschidere din Bals': mese, scaune, canapele, dulapuri, lenjerii de pat la reduceri!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Olt.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 20 Aprilie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Mobila, Pilote, Perne, Scaune, Canapele, Decoratiuni, Prosoape, Mese, Cosuri depozitare, Lenjerii de pat, Produse gradina, Spatii depozitare, Lampi solare, Ghivece de flori, Biblioteci, Sifoniere, Vitrine, Seturi mese si scaune, Plapumi, Servete de masa, Scaune de birou, Saltele cu arcuri, Seturi dining, Perne speciale, Saltele din spuma, Mobila gradina.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

Produse din catalogul JYSK include

Mobilier de gradina Mellby/LeknesMobilier de gradina Mellby/Leknes
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!
Masa si scaune ThyholmMasa si scaune Thyholm
Reducere intre 30-60% la toate mesele, scaunele de dining si comodele cu sertare!
Masa si scaune Obling + TorebyMasa si scaune Obling + Toreby
Reducere intre 30-60% la toate mesele, scaunele de dining si comodele cu sertare!

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Olt: JYSK strada Nicolae Balcescu, Bals »

Str. Nicolae Balcescu, nr. 188
Bals, Olt