Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 9-15 martie 2017 'Marea deschidere din Craiova': promotii la perne, saltele si mobila de casa si gradina!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 2 Martie - 15 Martie 2017.

Catalogul JYSK casa si gradina 9-15 martie 2017 'Marea deschidere din Craiova' iti aduce reduceri speciale pentru inaugurarea magazinului! Reduceri intre 30-60% la toate mesele si scaunele de dining, la comodele cu sertare, intre 20-40% la dulapuri si intre 30-50% la mobila pentru gradina!

Catalog JYSK casa si gradina 9-15 martie 2017 'Marea deschidere din Craiova': cosuri rachita, perne decorative, lenjerii de pat, covoare, prosoape, canapele, birouri la reduceri!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Dolj.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 2 Martie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Perne, Scaune, Canapele, Fotolii, Prosoape, Paturi, Dulapuri, Ghivece de flori, Sifoniere, Comode, Birouri, Vitrine, Oglinzi, Noptiere, Seturi mese si scaune, Scaune gradina, Mese gradina, Plapumi, Seturi dining, Rame foto, Perne gradina.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

150 perne gratis150 perne gratis
Se ofera cate o perna gratis primilo 150 de clienti care cumpara produse de la JYSK de minim 50 de lei. Umplutura: 100% pene de rata.

Produse din catalogul JYSK include

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Dolj: JYSK Calea Severinului, Craiova »

Calea Severinului, nr. 5A
Craiova, Dolj