Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 1-7 iunie 2017 'Marea deschidere din Medias': reduceri la mobilier si decoratiuni pentru casa si gradina!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 23 Mai - 7 Iunie 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 1-7 iunie 2017 'Marea deschidere din Medias' ai reduceri intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina sau dining, comode cu sertare si intre 20-40% la toate dulapurile!

Catalog JYSK casa si gradina 1-7 iunie 2017 'Marea deschidere din Medias': saltele, prosoape, cosuri de depozitare, servete de masa, cearsafuri, perdele, draperii si scaune de birou!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Sibiu.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 23 Mai 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

Produse din catalogul JYSK include

Mobilier de gradina Mellby/LeknesMobilier de gradina Mellby/Leknes
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!
Mobilier de gradina LarvikMobilier de gradina Larvik
Reducere intre 30-60% la toate mesele si scaunele de gradina!

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Sibiu: JYSK soseaua Sibiului, Medias »

Sos. Sibiului - Centrul Comercial Intercora
Medias, Sibiu