Se incarca...
Catalogul Avon se incarca imediat...

Avon

Catalog Avon 1-28 decembrie 2015 'Sarbatori ninse cu povesti scrise impreuna': cadouri si cosmetice la promotii!

Catalog frumusete Avon valid in perioada 1 Decembrie - 28 Decembrie 2015.

In catalogul Avon 1-28 decembrie 2015 'Sarbatori ninse cu povesti scrise impreuna' ai promotii la seturile de cadouri, la bijuteriile pentru ea si el!

Catalog Avon 1-28 decembrie 2015 'Sarbatori ninse cu povesti scrise impreuna': geluri de dus, sampoane, lotiuni de corp si produse de machiaj!

Pentru oferte suplimentare la frumusete consulta oferta disponibila in cataloagele Avon si categoria frumusete.

Catalogul a fost publicat pe 1 Decembrie 2015 cu ofertele complete la cosmetice si bijuterii disponibile in frumusete Avon.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile frumusete Avon pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Parfumuri, Geluri de dus, Sampoane, Bijuterii, Creme de fata, Balsamuri de par, Farduri, Rujuri, Casete cadou, Creme de ten, Avon cosmetics.

Despre Avon

Avon distribuie produse de frumusete si de ingrijire pentru intreaga familie! Avand reprezentanti in mai bine de 140 de tari din intreaga lume, brandul Avon si-a cladit in timp un nume sustinut de calitate, diversifitate si eleganta. Angajatii Avon sunt mereu aproape de cumparatori cu sfaturi practice, cu idei pentru alegerea produselor potrivite si cu sugestii privind campaniile promotionale aflate in desfasurare. Implicata in diverse campanii de sensibilizare, Avon are...

Oferta din catalogul Avon include

Produse din catalogul Avon include

Set Simply Feminine WardroberSet Simply Feminine Wardrober
Colier cu 3 pandative interschimbabile si 3 perechi de cercei.
Lotiune tonica pentru ten ClearSkinLotiune tonica pentru ten ClearSkin
Produse disponibile: - lotiune tonica astringenta pentru pete cu acid salicilic - lotiune tonica astringenta cu acid salicilic 0.5% pentru cosuri - lotiune tonica astringenta cu acid...