Programul lansat de A&D Pharma: Respiro inscrie 855 de farmacii independente

Publicat pe 20 Iunie 2018 in Stiri si noutati

Programul Respiro dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piata locala de retail si distributie de medicamente, a integrat 855 de farmacii independente. Procesul a fost finalizat la doi ani de la inaugurare, mentioneaza wall-street.ro.

Respiro este un program modular care ofera un pachet de servicii specializate cu valoare adaugata atat farmaciilor, cat si pacientilor acestora, farmaciile partenere pastrandu-sei autonomia si identitatea proprie.

Robert Popescu, CEO A&D Pharma a declarat, citat de aceeasi sursa: „In cei 2 ani de la lansarea programului, Respiro a oferit partenerilor sai, farmaciilor, solutii customizate pentru cresterea performantei acestora. Reactionam prompt ori de cate ori contextul in care ne desfasuram activitatea suporta modificari legislative, de exemplu recenta Directiva privind datele cu caracter personal, ceea ce presupune o investitie semnificativa din partea A&D Pharma. Suntem bucurosi sa impartasim din experienta noastra si astfel sa consolidam un parteneriat pe termen lung, bazat pe transparenta si incredere”.

In prezent, grupul A&D Pharma activeaza pe patru linii: Mediplus, Sensiblu, Punkt, A&D Pharma Marketing & Sales.


Mai multe despre

Sensiblu, Farmacii, A&d pharma, Respiro

Recomanda

Comentarii: Programul lansat de A&D Pharma: Respiro inscrie 855 de farmacii independente