Lectură de un minut

15 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Premium Store deschide al doilea showroom din Bucuresti

Abonează-te pe  

Premium Store a deschis cel de-al doilea showroom de mobila si electrocasnice, la doua luni de la inaugurarea primului astfel de magazin din Romania.

Noul showroom se afla tot in Bucuresti, pe Soseaua Stefan cel Mare 30.

Deschiderea face parte dintr-un plan indraznet de extindere a brandului – prezenta in toate orasele mari din tara pana la sfarsitul anului 2020, plan pentru care compania va investi in urmatorii ani 6 milioane de euro.

In cadrul evenimentului, invitatii s-au bucurat de un show culinar inedit sustinut de celebrul chef francez Stephane Vaittinadane, detinator a 16 stele Michelin, care a pregatit un meniu racoritor, de vara, folosind aparatele electrocasnice marca Bosch, disponibile in magazin.
Dupa succesul primului magazin inaugurat abia acum 2 luni, anuntam cu bucurie deschiderea showroom-ului de pe Soseaua Stefan cel Mare. Am inregistrat achizitii inca din ziua deschiderii, in primele ore s-au vandut 20 de masini de spalat si au fost comandate deja 3 bucatarii. Bosch si Nolte formeaza un tandem stralucit, care garanteaza clientilor design modern si functionalitate.”, a declarat Adrian Modarca, Store Manager Premium Store.
„Felicitari, Premium Store, pentru acest nou magazin, ne bucuram mult sa va fim parteneri in acest proiect ambitios, cu planuri mari pentru urmatoarea perioada. Suntem mandri ca putem oferi clientilor romani experienta Bosch la cel mai inalt nivel, atat cu privire la consultanta oferita cat si la calitatea inalta a fiecarui produs. Suntem convinsi ca Premium Store va fi un proiect de succes”, a adaugat Irenne Wagner, Head of Marketing BSH Electrocasnice SRL.

Magazinele Premium Store pun la dispozitie bucatarii marca Nolte, producator german de renume mondial, alaturi de intreaga gama de electrocasnice Bosch – cuptoare si plite incorporabile, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici. In plus, tot aici se regaseste si gama Bosch de scule electrice si profesionale din domeniul gradinaritului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premium Store deschide al doilea showroom din Bucuresti